2777
2789

● میدونین بزرگترین مرکز خرید جهان توی ایران هست ؟؟؟●

ایران‌مال یا بازار بزرگ ایران یک بازار بزرگ در غرب تهران است که بزرگ‌ترین مرکز خرید جهان می‌باشد.این مال، با کاربری بازرگانی، تفریحی، فرهنگی و ورزشی ساخته شده‌است. همچنین دارای چندین هتل و یک هتل ۵ ستاره است و پردیس سینمایی ایران مال که تنها سینما آی‌مکس در ایران است، می‌باشد.ایران‌مال در نزدیکی دریاچه چیتگر در منطقه ۲۲ تهران جای دارد. ساخت این پروژه با زیربنای ۱٬۹۵۰،۰۰۰ متر مربع در سال ۱۳۸۹ آغاز گردید.ایران‌مال سه تالار خوراک، یک پیست یخ، پیست دوٌ تارتان، سالن بیلیارد، سالن بولینگ، هلیوم پارک، فروشگاه دوچرخه و لوازم جانبی، فروشگاه‌های پوشاک، هایپر مارکت و سالن تئاتر و سینما نیز می باشد. تا سال ۲۰۲۴، نبود برندهای جهانی در ایران‌مال باعث نقدهایی از سوی مردم درباره آن شده‌است.بودجه صرف شده برای این مجموعه ۲۲ هزار میلیارد تومان بوده و دارای تخلفاتی مربوط به نوع کاربری، پارکینگ و پروانه ....ادامه دارد ....

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

ساختمانی می‌باشد. ایران مال بابت تخلفات خود ۵۰۰ میلیارد تومان جریمه به حساب شهرداری واریز کرده‌است.باغ ماهان (باغ ایرانی)باغ ایرانی با الهام گرفتن از باغ ماهان کرمان، در قسمت مرکزی ساختمان بازار بزرگ ایران، واقع شده‌است. باغ ایرانی با ابعاد ۵۱ در ۱۷۶ متر در طبقات پارکینگ اول تا تجاری دوم ادامه یافته‌است و سقف آن در بام آزاد بنا، قرار گرفته و در نهایت با فناوری پوشش‌های غشایی ای‌تی‌اف‌ای پوشش داده شده‌است. جریان آبی که در راستای شمالی-جنوبی این فضا جاری است. همچنین طیف گوناگونی از گیاهان در این فضا کاشته شده‌است.نمایشگاه خودرویکی دیگر از بخش‌های اصلی پروژه ایران مال، نمایشگاه خودرو مجزا است. این فضای بزرگ در سه طبقه طراحی شده‌است. نمای این سه طبقه در توالی یکدیگر فرم هندسی تخم‌مرغی شکل ایجاد می‌کنند. سازه فولادی‌نما با هدف دستیابی به پوسته‌ای نرم و یکنواخت و نزدیک به صورت چندضلعی در پلان و منحنی در مقطع طراحی گردید و پانل‌های آلومینیومی نقش پوشش نهایی ....ادامه دارد...

را ایفا می‌کنند.

سینما، رستوران و هتل

۴۰ واحد سینمایی برای این مجتمع در نظر گرفته شده‌است که ۱۲ واحد آن در فاز نخست افتتاح شد. همچنین در مجموع حدود ۲۰۰ رستوران وجود دارد، که قسمتی از آن‌ها به شکل فودکورت است.هتل این مجموعه در قسمت شرقی آن با مساحتی بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ متر مربع واقع شده‌است. ارتفاع آن بیش از ۷۰ متر متشکل از دو هتل ۵ ستاره دارای ۲۱۱ و ۱۹۵ اتاق است.دیگر بخش‌هادیگر بخش‌های این مجموعه شامل شربت خانه، مسجد نبی، تالار آینه، بازار چارسوق، کتابخانه، پیست یخ، ایوان بلور، زمین تنیس و آبشار گلستان می‌باشد.این مجموعه دارای ۲۰٬۰۰۰ پارکینگ برای خودرو و موتور سیکلت است و ۵۲ دسترسی نیز به صورت زیرگذر، پل، رمپ و تونل وجود دارد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باورم نمیشه 

برم گوگل اول بعد میام

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

هتل و مرکز تجارت جهانی

هتل ایران‌مال از عظیم‌ترین و باشکوه‌ترین بخش‌های این ابرمجموعه محسوب می‌شود. این سازه عظیم و درخشان که در شرقی‌ترین بخش ایران‌مال واقع شده، در مجموع ۱۸ طبقه و بیش از ۳۰۰ اتاق دارد.این هتل در حال ساخت و تجهیز است.مرکز تجارت جهانی که برجی در غرب ایران‌مال است، پس از ساخته شدن به دفاتر شرکت‌های بزرگ ملی و بین‌المللی و کاربری‌های مختلف تجاری و اداری اختصاص خواهد یافت.

حبیبی کام تو دوبای

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

● هرچقدر میتونین لایک کنید دوستان و عزیزان که به این معماری های شاهکار و فوق العاده و محشر کشورمون افتخار کنیم بعدم اینطور بناها و سازه های جهانی برای رقابت با سازه ها و معماری جهانی هستن نه برای عمومیت مردم و اجتماع مردم بلکه برای رقابت جهانی هستن ...●