2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 21036 بازدید | 584 پست
غصه نخوری عزیزم تو همه زندگیا بحث و اختلاف هست براماهم بودهقرار نیست خدایی نکرده با همین اختلاف کار ...

مطمئنم تحمل خونوادشو نداره.

ولی خیلی سخت میگذره تا امروز خوب بودم دوباره بهو بهم ریختم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب چرا باید فکر کنه همیشه گوش شنوا دارهچرا نباید بفهمه باید در لحظه عمل کنه نه اینکه وقتی گذشتنمیدو ...

خب رفتار همسرش اشتباهه ولی بنظرتون الان باهاش صحبت کنه بعد اگه قبول نکرد بره بهتر اینست مگه هدف از رفتن و خونه جدا گرفتن این نیست که همسرش به حرفش گوش کنه و روند زندگیشون تغییر بده

کی جواب امتحانش میاد؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها یه دوست شوهرم هست اونم دندونپزشکه من فالو دارمش باهم باشگاه میرن. کلا خیلی اهل استوری گذاشتنه ...

همسرت عزیزم آدم فرار !!!!!

با وقت گذروندن با دوست و آشنا میخواد از اورتینکینگ خودشو نجات بده و به مشکلات فکر نکنه 

یعنی فکر نکن اون بیرون رفتن الان از شادی و خوشحالی 

بعد اینکه تجربه من میگه مردای روزای اول طاقتشون خیلی زیاد برعکس ما خانوما ک همش ترس داریم و عجولیم اما زمان که میگذره اونا بی طاقت میشن 

یچیزی ازت میخوام که تو فضای مجازی به هیچ وجه فعالیتی مبنی بر انلاین بودن نداشته باشی نه واتساپ نه اینستا نه هیچ جای دیگه

منظورم این اینستا باش اما با فیک که دوستی کسی خبر به همسرت نده  مثلا خانمت استوری منو دید!!

ازین بابت میگم که همسرت کاملا بی خبر باشه ازت

تا نگران بشه ببینه چرا هیچ جا نیسی!!

همش میترسم دیگه نیاد

ترست کاملا طبیعی و حق داری💔

واقعا درنهایت این خودت هستی که ببینی چکار باید بکنی،؟

من برای همون گفتم با تراپیستت در ارتباط باش چون ممکن ما راهنمایی درست نکنیم واست

اما من خودم بودم تو اون خونه نمیموندم !من ازدواج کردم برای روزای سخت برای اینکه کسی درین روزای سخت همراه و هم پای من باشه

حالا اون ادم اگه قرار تو همچین روزایی اینطوری برخورد کنه هرلحظه و هرجا دیگه ام باید منتظر باشم ببینم دوباره کجا تو کدوم لحظه منو تنها میزاره؟

اگه قضیه برعکس بود اون چه واکنشی نشون میداد؟برادرتون یه کلمه بهش گفت تو نازپرورده ای قطع ارتباط کامل کرد و نخواست دیگه پاشو اونجا بزاره!

ازنظر من بحث دعوا و جنجال نیس بحث بی حرمتی و بی عزتی!

بحث ارزش و اعتبار بخصوص که این بار اولم نیس یبار جلو ستاره هم همینکارو کرد!جلو دوستاشم همینکارو کرد!اونجا هم صحبت کردم اما الانم باز تکرار کرد اگه قرار بود با صحبت تنها به خودش بیاد میومد!!!!

اگه قرار همسرم برای برگشت و آشتی من دیگه تلاشی نکنه ترجیح میدم تنها بمونم اما خودم رو تحمیل نکنم چون تنهایی موندن شرف داره به تکیه دادن به یه آدم پوشالی که به هرکی اجازه میده تو زندگیش دخالت کنن 

اره دقیقا خودشم خیلی خونوادشو دوست نداره نمیدونم چرا ولی تحت تاثیرشون قرار میگیره وگرنه که هربار ماد ...

ببین این عالیه 

اپارتمان مبله تون را اجاره کن 

با شوهرت هم بیرون در مورد مسائل صحبت کن نه داخل خونه 

و‌بعد هم بپذیرش 

یک خونه رویای کوچک بدون‌هیچ‌ ناظر و خاله و ... 

خودتون دو تا 

عزیزم اگر خواستی پیام به شوهرت بدی که خونه رو ترک کردی از واتس اپ یا تلگرام پیام بده.با پیام رسان ایرانی پیام ندی.همه احتمالات رو باید در نظر بگیرید چون پیام خودش تاییدی بر ترک منزل از طرف شماست

دختر گل یا باید منت خانواده همسرت روی سرت باشه یا اینکه سختی بکشی و مستقل بشی و یکسری محدودیت‌ها رو تحمل کنی.تصمیم در مورد لوکیشن منزل اجاره ای یک تصمیم دو نفره است که باید هر دو به توافق برسید.

عزیزم خونه کوچیکتر با سال ساخت بالاتر اجاره کنید.الان صدو پنجاه گرم طلا میشه هفتصدو پنجاه میلیون اگر طلا داری بفروش یا ماشینت رو تبدیل کن به یه ماشین ایرانی و باقی پول رو خونه رهن و اجاره کن.شما قبلاهم از جانب همسرت تهدید شدی که اگر ماشینت رو فروختی و پولش رو به داداشت دادی برو خونه اجاره کن.

گفتی نمی‌خوای خانواده همسرت فکر کنن از پس اجاره خونه تو یه محل خوب بر نمیای

عزیزم واضح و مبرهن هست که اونا می‌دونن سخته و نمیشه پس خودت رو آزار نده .

دختر گلم باید بپذیری همسرت تو یه شرایطی بزرگ شده که همه چیز براش مهیا بوده و شاید خیلی سال طول بکشه تا بتونه خودش نقش حمایت کننده رو برات ایفا کنه.تا اون زمان برسه این تویی که باید بار زندگی دو نفره رو به دوش بکشی.

در همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه.انشالله تراست رو بیشتر می‌کنی و همسرت هم درسش تموم میشه و به درآمد خوب میرسه زندگیتون آسون میشه

هر چه قدر زودتر مستقل بشید به نفع خودتون هست ‌وپول بیشتری سیو میکنید .شاید این وسط هم خانواده همسرت قبول کردن خونه ای رو به نام پسرشون و مستقل براتون خریدن.

ولی شما راه خودت رو برو برنامه ریزی بلند مدتت این باشه که یه واحد مستقل واسه خودت بخری انشالله. 

تا بوده همین بوده که داخل تهران قبلاً یک سوم درآمد برای اجاره مسکن میر فت .الان که شرایط خیلی بدتره و بیش از نصف درآمد برای اجاره خونه صرف میشه

البته همه میدونیم که پولی هم که بابت رهن میدید هر روز بی ارزش تر میشه ولی مگر بقیه چیکار میکن

آهوانه جان 

من قبل از اینه این خاله بیاد گفتم یه چند روز برو سفر گفتی نه حال شوهرم خوب نیست !

خوب نرفتی بخاطر اون چی شد ؟ خیلی حمایتت کرد جلو خانوادش ؟ 

میدونی مشکلت چیه میخوای ناراحت شی ازم ناراحت شو من مثل خیلی از کاربرای اینجا نیستم که شوهرتو بت تو بدونم و مدام راهکار بدم که این بتو خوشحال کنی 

میدونی تو باید این بت رو بشکنی ! که شکستی هم البته این بار به کمک خاله شوهرت 

میگی چه جوری این جوری که اون زن کمکت کرد تا چشات باز شه ببینی جای تو برای شوهرت کجاس 

چقدرناراحتت کرد چقدر خوردت کرد تو تنهایی تون اما تو باور نکردی حالا که جلو غریبه ها یه دفاع نکرد ازت شکست ، این بت شکست 

باور کن الان که این حرفا رو بت میزنم دادم از وقت کاریم میزارم برای تو میدونی چرا ؟ چون احساس میکنم عمیقا تنهایی اما یه آدم درستی تو این جامعه پس لایق اینی که شرایط خوبی داشتی 

اگه خواستی از این وضع بیای بیرون ریپلای کن تا کمکت کنم اگر هم هنوز خودت رو باور نداری و میخوای اون بت رو بپرستی که دیگه هیچ

مردی که در برابر خانوادش نتونه از همسرش دفاع کنه رو باید بندازی تو جوب آب ببردش 

اکس منم همین بود 

دقیقا خیلی خیلی تحت تاثیر خاله ش بود 

هم خودش هم مامانش 

آخرش اومد گفت من با خاله در موردت صحبت کردم  مامانم هم گفته باهات کات کنم (:

و کات کرد رفت

بچه نبودیم ها 

۲۷ ساله 

هر دومون پزشک