عزیزم تو جامعه ما خیلی باب نیست اینجا به پسرا نگاه کنی هم فکر میکنن عاشقشونی بعد بری خواستگاری؟
جامعه دیگه Donkey کیه
خودت مهم و کارایی که دوست داری
حرف مردم خرج و نیازات نمیده
بعدم فکر کنن عاشقشونی فرضا
اشکالش چیه
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
منم ندارم ایرادی هم نداره چون از هیشکی خوشم نمیاد یه بار یه خواستگاری داشتم خیلی ازش خوشم میومد اونو رد کردن دیگه نمیخوام ازدواج کنم چون از هیشکی خوشم نمیاد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم ندارم ایرادی هم نداره چون از هیشکی خوشم نمیاد یه بار یه خواستگاری داشتم خیلی ازش خوشم میومد اونو ...
بگو خودم رد کردم
چون کسی غیر تو نمیتونه رد کنه
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
چه سمی هست این سایت 🗿 خدایاااااااا خواستگار شوهر بخدا ادم تعجب میکنه برین درس بخونین کار کنید هدف داشته باشید هنر یاد بگیرین تفریح کنید مستقللللل باشید اخه چرا یکی تو این سن همچین دغدغه ایی داشته باشه🗿
واقعا ندیدی کسایی رو که پدرمادراشون خواستگاراشونو رد میکنند مگه ازدواج یه دختر دست خودشع
آره دست خودشه
میتونی بگی من اینو میخوام
سر سفره عقدم بله بگی
کی میخواد جلوت وایسه؟؟