2777
2789

عزیزان میشه وجدانا کسانیکه فقط شامل عنوان میشن راهنمایی کنن.

بنده حدود پنج سال ایران نبودم و برگشتم و دوباره شاغل شدم.

قبل ازینکه از ایران برم حدود هفت سال شاغل بودم ولی الان که مجدد کار میکنم مشکلاتی در جو کاری تجربه میکنم که بخاطرش حتی چند بار جا عوض کردم. هم خصوصی هم دولتی. الان سوالم اینه که ایا همه جا اینطور شده یا جاهایی که من رفتم تصادفا اینطوری از اب درومده؟ دختر بی عفت مجرد و یا زنان جدا شده تو کار بشدت اهل رابطه هستن با مدیرا و روئسا منظورمه ریختن رو هم و متاسفانه حتی متاهلایی که شوهراشون دور هستن از تهران بخاطر کار. جای دولتی که الان هستم هم حتی آقایونی هستن که خونشونو در اختیار مدیران میزارن در ساعات کاری مدیرا برن خاکب رسری و در عوض حمایت کاری میشن. و الویت جذب هم همین ادما هستن و کافیه یه زن با فلانی در رابطه باشه صدارت میکنه در صورتیکه کارمنده و کاملا سکوت میکنن همه و میگن اینطوریه زمونه. جای خصوصی هم همین مشکلاتو داشتم حق همیشه با زید مدیر و رئیس بودش. واقعا راسته همه جا اینه کم و زیاد ؟  سه بار جا عوض کردم دارم تهوع میگیرم از شرایط فحشا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه قبح خیلی چیزا از بین رفته و عملا حیا نابود شده

تو شرکتای زیادی بودم آدمای سالم هم خیلیییی زیاده ولی خب منم دیدم و شنیدم این موارد رو 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
متاسفانه الان منشی های خانم رو هم حتی بخاطر رابطه جنسی می‌خوان

ما تو شرکت اگهی داده بودیم برای منشی، مدیر یه پسر جوون خوشتیپ بود ولی سالم. وقتی رفت برای مصاحبه، در باز بود صداشون میومد. دختره گعت بعد از تایم کاری هم همه جوره میتونم باشم مشکلی ندارم. بیرونش کرد از اتاق

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
متاسفانه قبح خیلی چیزا از بین رفته و عملا حیا نابود شدهتو شرکتای زیادی بودم آدمای سالم هم خیلیییی زی ...

سالم بله هست دختر جانم نمیگم نیست ولی چشمشون همیشه اشکه مثل خود من که خیر سرم مدیرم تازه پدرمونو در میارن اقایون یه جور ولی دردی که این مدل زنیکه ها میدن به ادم خیلی بدتره

متاسفانه زیادهولی خدا رو شکر محل کار من امنه ❤️

همه جا امنه کسی رو بزور فاسد نمیکنن وقتی ریخته ولی اونا که اون مدلن به ادم صدارت میکنن زور داره ... من مدیرش هستم ولی چون با فلان مدیره بهم میگن هیچی بهش نگو. چه ربطی به امنیت داره؟ امنیت فقط جنسی نیست امنیت روانی هم مهمه

ما تو شرکت اگهی داده بودیم برای منشی، مدیر یه پسر جوون خوشتیپ بود ولی سالم. وقتی رفت برای مصاحبه، در ...

خب دختر خراب هم پیداش میشه اما اکثرا دنبال رابطه جنسی با منشی ها هستد