2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیرون منزل( محیط مختلط) سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 46 پست
متأسفانه مواردی که ذکر کردین، هست.من تو شهرستانم، و شاغل در آموزش و پرورش، این مسائل و میبینم، حالا ...

میگن هست کمو زیاد همه جا ولی هست ... باچرم نمیشد تاپیک کردم بازم بپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از این نظر که وقتی با همکار مردم تنها میشم تو شرکت و تا دیر وقت کار می کنیم هیچ ترسی ندارمو اینکه مج ...

واقعا عجیبه این ...میشه لطف کنی بگ سمت کاری شما چیه و حیطه کاری شرکت و اینکه ایا حقوق بالایی داره و مزایا

من تو هلدینگ گلرنگ دارم کار بازرگانی میکنم 

این همه سفر خارجی و مهمونی و مراسم رفتیم با همکارا مرد و زن 

حتی تو جلسات داخل شرکت هم وقتی مهمون خارجی داریم با استایل غیرکاری و مهونی طور رفتیم 

هیچ وقتم کسی پاشو بیشتر از گلیمش دراز نکرده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من تو هلدینگ گلرنگ دارم کار بازرگانی میکنم این همه سفر خارجی و مهمونی و مراسم رفتیم با همکارا مرد و ...

اوف اونجا که همه فامیلو پارتی اومدن معلومه هیچکی جرات نمیکنه تشر بزنه به اونیکی جانم

اوف اونجا که همه فامیلو پارتی اومدن معلومه هیچکی جرات نمیکنه تشر بزنه به اونیکی جانم

گلرنگ حداقل ۴۰ هزار نفر پرسنل داره نمیشه گفت فامیلن همه !

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من تو هلدینگ گلرنگ دارم کار بازرگانی میکنم این همه سفر خارجی و مهمونی و مراسم رفتیم با همکارا مرد و ...

در ضمن سر و شکل خاصی هم استخدام دارن یکی از بستگانم شاغله اونجا و اتفاقا اونم میگه دخترا یه سریا زید مدیران پدرمونو دراوردن

همچنین شما روی صداقتتون

شما کار کن صداقت پیشکش

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
نه نمیخوام بگم اطلاعات کاری م روحقوق کارمندی یک شرکت خصوصی

شکر پس جایی هست مجبور نباشی عملی و فشن باشی و اهل رابطه و حقوق بالا و مزایاشم خوب باشه عجیبه ولی شکر داره !!

نه اینجا مثل خر باید کار کنی و درامد زایی و پولسازی واسه شرکت 😁

خب پس من ازین جاها نمیگم من دارم از جاهایی میگم‌که حقوق کارمنداش زیر ۲۵ نیست و مدیرا زیر ۶۰

چشمت ندیده روابطو زیادی سرت به کارت بوده خوش بحالت بی خبری و خوش خبری

شما هم سرت بکار خودت باشه و خودت سنگین بری سنگین بیایی چشمات خیلی چیزا رو نمیبینه.