2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیرون منزل( محیط مختلط) سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالم بله هست دختر جانم نمیگم نیست ولی چشمشون همیشه اشکه مثل خود من که خیر سرم مدیرم تازه پدرمونو در ...

دقیقا میدونم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ینی چی؟

میگم یعنی متاهلا خطرماک تر و هار تر از مجردا هسن تو محیط کار چون مجردا ترس از بی ابرویی و خواستگار پرونی دارن ولی متاهلای سر کلر واقعاااا تهوع اورن 

خب دختر خراب هم پیداش میشه اما اکثرا دنبال رابطه جنسی با منشی ها هستد

یکی هم نمیخواد دختره خودش پیشنهاد میده😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
همه جا امنه کسی رو بزور فاسد نمیکنن وقتی ریخته ولی اونا که اون مدلن به ادم صدارت میکنن زور داره ... ...

از این نظر که وقتی با همکار مردم تنها میشم تو شرکت و تا دیر وقت کار می کنیم هیچ ترسی ندارم

و اینکه مجبور نیستم از محل کارم بیام بیرون چون نمیخوام تو محیط کارم رابطه غیرکاری با کسی داشته باشم 

در ضمن یادم رفت بگم من خودم مدیر هستم و بشدت تحت فشار از اقایون و خانومای بلانسبتتون اون مدلی

از طرف خانوماهم تحت فشاری؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
بیخود کردی با احترام

یکم رو ادبت کار کن

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

به نظرم جاهای خوبی نبوده

من تو اصفهان چندتا شرکت رفتم و اصلا این مدلی نبوده‌..

تو تهرانم یه شرکت معتبر یه مدت بودم و اصلا اینطور نبود

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

متأسفانه مواردی که ذکر کردین، هست.

من تو شهرستانم، و شاغل در آموزش و پرورش، این مسائل و میبینم، حالا نه به این شدت، ولی خب هست.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
ما تو شرکت اگهی داده بودیم برای منشی، مدیر یه پسر جوون خوشتیپ بود ولی سالم. وقتی رفت برای مصاحبه، در ...

من هم قبل ازینکه از ایران برم توی کارم اشکمو دراورده بودنو رفتم نشستم جلو مدیر انسانی که میخوام استعفا بدمو این حرفا.... جوراباشو از جیبش دراورد چون رفته بود وضو بگیره و در حال پوشیدنش بهم گفت تقصیر خودته اینجا با کسی رابطه نزدی همه چی درست کار کردن نیست. منم اومدم بیرون گفتم میرم تخصص میگیرم برمیگردم مدیر میشم کسی نگه بالا چشمم ابرو ... ولی گفتن به لطف همین مدلیا که نوشتی