جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به عنوان یه خواهر بهت میگم هی نرو سونو برای اینکه ببینی تخمک داری یا نه . ذهنتو رها کن هی دنبال علائم نباش از روز 2 بعد پریود رابطه داشته باش 1 شب در میون ، هی نگو این علائمو دارم پس باردارم ژل رویال اصل ناشتا خودتو همسرا استفاده کنین من 1 سال و خورده ای همه فکر و ذهنم بود هی میگفتم این ماه دیگه باردارم دکترم هی میگفت تا بیخیال نشی نمیشی گفتم میرم دیگه ivf میکنم . همون ماه باردار شدم انقدر که دیگه بیخیال بودم .
وای کاش بتونم انقدر ذهنم درگیره که حد نداره 🥲😔همش میگم اگه نشه چی
منم همش میگفتم بعد به خودم گفتم این همه مادر شدن این همه باردار شدن من چرا نشم میرم ivf خدا شاهده همون ماه باردار شدم چون اصن دیگه به هیچی توجه نکردم ژل رویال هم خیلی موثر بود
سلام ، من یه کانال برای خانمهایی که قصد بارداری دارن تو پیام رسان ایتا ایجاد کردم و هم مشاوره نیدم برای مشکل شما هم تعیین جنسیتو زیبایی جنین انجام میدم البته خودم سوپروایزر تعیین جنسیت آزمایشگاه ژنتیک بودم