2777
2789
من خودم هنرم ذاتی خوبه.کلاس چهارم بودم درخت میکشیدم معلم هنرم نقاشی های منو برمیداشت ک یاد بگیره خدا ...

عه چه بدجنس 

معلم چهارم ما خاله دوستم بود 

بعد دوستم خوراکی های منو می‌دزدید مامانم گفت اینقدر خوب جمع کرد که دمش گرم 

ما هم اون زمان راهنمایی که می خوندیم. درس حرفه فن داشتیم و آموزش انواع دوخت با دست. من طوری تمیز دوخ ...

وقت نمیشه متاستفانه فکر می‌کنه هر کی بده دیگه نمیتونه خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هنرم لفتضاح بود طراحیم نابود یبار کشیدم ۱۲ داد بمدفعه های بعد همکلاسیام نوبتی برام میکشیدن همش ۲ ...

من خودم میکشم میگه خودت نکشیدی حالا وای به حال همکلاسی

واقعا من چشمام و داغون کردم بابا خوب نمیتونم دیگه در همون حد اوردم

باهاش خیلی مودب صحبت کن، ببین مهربون و کمی خواهش حل میکنه جریانو. بعضی بچه ها درسشون خوب نیست یا هنری ندارن ولی چنان مودب و خوش برخوردن که معلم اصلا دلش نمیاد کم بده

ولی بعضیا چنان بی ادب هستن هنرشون هم به چشم نمیاد. برای گرفتن نمره یه کم کوتاه بیا راهش اینه

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
باهاش خیلی مودب صحبت کن، ببین مهربون و کمی خواهش حل میکنه جریانو. بعضی بچه ها درسشون خوب نیست یا هنر ...

به خدا من خیلی خوب باهاش رفتار میکنم همیشه حتی چندین بار بهم توهین کرد قلبم شکست ولی هیچی نگفتم نمیدونم چرااینجوریه

منم هنرم لفتضاح بود طراحیم نابود یبار کشیدم ۱۲ داد بمدفعه های بعد همکلاسیام نوبتی برام میکشیدن همش ۲ ...

ارع منم همش به بقیه میگفتم برام انجام بدند معلم مون هم گیر نمی‌داد زیاد 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

معدلو میاره پایین وگرنه صفرم میداد مهم نبود

به معلم تون بگو چرا میخواد کم بده منم یه بار این اتفاق برام افتاد به معلم گفتم گفت چون فلان فعالیت رو درست انجام ندادی گفتم پس تا فردا آماده میکنم فرستادم نمره کامل داد بگو اگه فعالیت یا کاری رو بد یا نصفه انجام دادم میشه دوباره کاملش کنم بهتر شده تا نمره کامل بگیرم چون دوست ندارم معدلم بیاد پایین ممنون خانم 😂😍مطمعن باش قبول میکنه

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی