2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی طرف عقده ای هست نمی‌دونم چه عقده ای داره سر من خالی میکنه

درکت میکنم...🙂منم بودم اعصابم خورد میشد !!!

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍

درست صحبت کن دوست عزیز عفت کلام مهم‌ترین چیزیه که دوران نوجوانی باید یاد بگیری

متاسفانه معلم‌های دروس فرعی مثل کارافرینی و هنر و ... هم مطلب کاربردی انتقال نمیدن و درحد یه کار کلاسیه و چیزی اضافه نمیکنه به آدم، و هم میخوان تلافی توجه کمی که به درسشون شده رو دربیارن و سر نمره تلافی کنن

آخه حیفه به خاطر هنر معدلم می‌کشه پایین

هنر واقعا ذوق و خلاقیت میخواد

دختر منم هفتم هست گاهی برای ی کار که معلم ازش میخواد ۵ ساعت وقت می‌ذاره 

اما تمام کارهاشو دبیر هنر به عنوان نمونه برای نمایشگاه برده

هنر واقعا ذوق و خلاقیت میخواددختر منم هفتم هست گاهی برای ی کار که معلم ازش میخواد ۵ ساعت وقت می‌ذاره ...

واقعا من چشمام و داغون کردم بابا خوب نمیتونم دیگه در همون حد اوردم

ما هم اون زمان راهنمایی که می خوندیم. درس حرفه فن داشتیم و آموزش انواع دوخت با دست. 

من طوری تمیز دوخته بودم که اون موقع معلم شک کرد. گفت خودت انجام ندادی ....

برو الان بدور بیار.

رفتم نشستم دوختم. دیگه ساکت شد. کلا هم یه آدم مزخرفی بود. بین همه فرق میزاشت عفریته.

کاش شما هم میگفتی فرصت بده تو کلاس انجام بدی ، حالا نمی‌دونم نقاشی بوده یا خط یا چی 

درست صحبت کن دوست عزیز عفت کلام مهم‌ترین چیزیه که دوران نوجوانی باید یاد بگیریمتاسفانه معلم‌های دروس ...

واقعا حق اینا همون آدمایی ان که هیچ رشته ای راشون ندادن رفتن هنرستان و الان هرکی تو کلاسمون میگه میخوام برم تجربی خون بادمیکنه

من بچه بودم. دوران مدرسه هنر معضلی بود برام بعد الان بهترین کاردستی ها و نقاشی ها رو برای بچه م و کل ...

من خودم هنرم ذاتی خوبه.کلاس چهارم بودم درخت میکشیدم معلم هنرم نقاشی های منو برمیداشت ک یاد بگیره خداشاهده همین معلم عوضی فامیل یکی از همکلاسیام بود ک با هم دعوای بچگانه داشتیم ب خاطر اون ب من ۱۵ داد....

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸