2777
2789

پری روز سرماخوردم شدید حالم خیلی بد بود مامانم یه سر اومده لود ازم به چیزب بگیره التماسش کردم بمون بچه رو بگیر سرما نخوره من حالم بده بدو بدو رفت گف من برات سوپ میارم ظهر ....الکی گفت کلا الکی زیاد حرف میزنه مثلا میگه میام خونت ولی نمیاد یا میگه بچه رو بده من نگه دارن ولی نگه نمیداره کلا ازین حرفای الکی زیاد میزنه خلاصه من چشمم به در خشک شد ولی ن اون اومد ن سوپش منم هیچیییییی نگفتم ولی خیلی دلخور شدم پاشدم تنهایی کارامو کردم و اینا که بچه ام ازم گرفت و مریض شد با بدبختی شوهرمو راضی کردم بریم دکتر رفتیم ولی براش دارو هاشو نگرفت هر چی گفتم بخر گوش نداد دیگ دیشب بچه از تب داشت میسوخت انقد داغ بود حد نداشت پیاز اینا گذاشتم کف پاش و با دعوا شوهرمو فرستادم دارو بخره و کلی دعوا کردیم و گریه کردم حالم خوب نیس بچم ققط ۱۰ ماهشه بینیش پره  و تب داره و... کسی هم نمیاد کمکم به  مامانم گفته بودم شوهرم دارو هاشو نمیخره برگشت گف روز مادر نزدیکه به حرفش گوش کن برات کادو بخره:/// حالا شوهرم هیچ وقت زهرمار هم برام نخریده هاا تولدم دو روز پیش بود کوفتم نگرفت فقط دعوا راه انداخت بعد اینو میگه مادر من امروز صبح تلفنو خاموش کردم دیگ جواب تماسای هیچ کس رو ندادم ن بابام نه مامانم انقد که حرصی ام از رفتارشون 

پ ن : به زور مامانم ازدواج کردم مجردیام انقد اذیتم کرد و تحت فشارم گذاشت و مجبورم کرد با این ازدواج کنم الانم میبینه بدبختما فقط میگه سیاست نداری و شر و ور...

بنظرتون کار بدی کردم جواب ندادم تلفنشونو؟ انقد احمقم که عذاب وجدان میگیرم واسه این چیزا

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
با همه قطع رابطه کن از الان به فکر کار باش یه کار انلاین که بشه تو خونه انجام داد منت هیچ احدی رو نک ...

چقد تفکراتمون مثل همه منتظر بودم نی نی سایتی ها بیان از مقام والای مادر برام بگن و منو مقصر کنن...خستم کردن هم خانوادم هم شوهرم مزخرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرماخوردگی اشکالی نداره فقط تو تنها نیستی ، یکی از قدیمی ها تعریف میکرد بهمون که خودش زایمان کرده بود و بعد زایمان پاشده آشپزی کرده واسه خودش که ضعف نکنه چون کسی پیشش نبود و داشته ضعف میکرده ،پس شرایط های سخت‌تر از این تنهایی کشیدن  حالا هم اشکال نداره جواب تلفن ندادی بگو استراحت میکردم اما نمیتونی پاشو خودت برو خونشون بمون 

سرماخوردگی اشکالی نداره فقط تو تنها نیستی ، یکی از قدیمی ها تعریف میکرد بهمون که خودش زایمان کرده بو ...

خونشون بمونم بدتره اولا که هی سین جین میکنن که شوهرت کو دوما باید کارای اونا ام بکنم بچمم خودم نگه دارم ...شرایطم تو خونه خودم خیلی راحت تره...منم بعد زایمان تنها بودم تخم مرغ آب پز خالی میخوردم دیگ نای غذا درست کردن نداشتم که

چقد تفکراتمون مثل همه منتظر بودم نی نی سایتی ها بیان از مقام والای مادر برام بگن و منو مقصر کنن...خس ...

خدا رو شکر من از نظر مالی مشکلی ندارم شوهرم هم خیلی خوبه چندین بار نصفه شب حالم بد بوده رفتیم درمانگاه مادر ادم بالاخره باید بهش احترام گذاشت خانواده من هم خوب هستن ولی راستش هر کاری کنی یه مشکلاتی همیشه هست راستش منم بهشون بی احترامی نکردم ولی رابطه رو کم کردم چون چند بار بد جور ناراحت شدم من ادم ارومی هستم ولی خدا اون روز رو نیاره کسی واقعا از ته دل ناراحتم کنه اگه نزدیک نباشه که جرش میدم و اگه نزدیک باشه سکوت و قطع رابطه

خونشون بمونم بدتره اولا که هی سین جین میکنن که شوهرت کو دوما باید کارای اونا ام بکنم بچمم خودم نگه د ...

مشکل فقط پول هست هر موقع مریض شدی اسنپ دکتر زنگ بزن دارو با همون اسنپ بگیر غذا و نون با همون بگیر الان تمام کارهاتو میشه با گوشی کرد فقط به فکر پول دراوردن باش فقط

خونشون بمونم بدتره اولا که هی سین جین میکنن که شوهرت کو دوما باید کارای اونا ام بکنم بچمم خودم نگه د ...

پس همیشه به خودت برس،  ان شاالله همیشه سلامت باشی  منم از مامانمم دور هستم و زیاد رفت وآمد نداریم 

خدا رو شکر من از نظر مالی مشکلی ندارم شوهرم هم خیلی خوبه چندین بار نصفه شب حالم بد بوده رفتیم درمانگ ...

من مریض شدم شوهرم اسم دکتر رو هم نیاورد...راسش ما مشکلاتمون زیاده تفکرات منو شوهرم خیلی فرق میکنه مثلا به بچه میخوام کاپشن بپوشونم نمیزاره میگه سیستم ایمنی بچه ضعیف میشه نباید لباس گرم بپوشه دارو هم سر همین نرفت بخره واسه عقاید احمقانه و مسخرش وگرنه پولشو داره خوبم داره ولی برا ما خرج نمیکنه حتی واسه کلاه سر بچه کردن ما دعوا داریم من سرش میکنم اون در میاره و... عقاید خاص و مسخره و احمقانه ای داره مولتی ویتامین اینا براش نمیگیره من خودم همیشه قایمکی میگیرم...خانوادم میدونن ها ولی طرف اونن اصن به اجبار اونا با این ازدواج کردم حتی با این که کوچک ترین تفاهمی نداریم

مشکل فقط پول هست هر موقع مریض شدی اسنپ دکتر زنگ بزن دارو با همون اسنپ بگیر غذا و نون با همون بگیر ال ...

اوهوم درسته

من مریض شدم شوهرم اسم دکتر رو هم نیاورد...راسش ما مشکلاتمون زیاده تفکرات منو شوهرم خیلی فرق میکنه مث ...

حالا لباس گرم که باید بپوشه واین تفکر غلطه ،اما تو سرماخوردگی اقوام آلمان هستند و بچه زیر یکسالشون رو بردن دکتر و اونجا هم دارو ندادند به بچه کلا تو اروپا دارو کم میدن 

حالا لباس گرم که باید بپوشه واین تفکر غلطه ،اما تو سرماخوردگی اقوام آلمان هستند و بچه زیر یکسالشون ر ...

اخه بچه چطوری خوب بشه پس؟ بینیش پره نفس نمیتونه بکشه از دهن نفس میکشه شیر نمیخوره ....