پسرم عمل کرده میگه از این شست شو با سرنگ متنفره هم چون نمکیه میترسه بره حلقش چون ضررداره خب حالا اون ولش بیشتر میگه بینیم خشکه چرا شست و شو بدم اگه شست و شو نده چی میشه خیلی مهمه ؟شما تا چند روز و هر روز چند بار انجام میدادید ؟چون هر بار غر میزنه نمیدونم چی بگم چی کارش کنم
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من نمیدونم چرا یا دکتر نگفته بود یا خانواده یادشون رفت شستشو ندادم بعد چند روز خونا خشک شده بود اومده بود لبه با موجین یواش یواش در اوردم دیگه نفس نمیتونستم بکشم
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
خب باید شست شو بده تا خون توی بینی خارج بشه روزی ۳.۴ باروگرنه میمونه توی بینی خشک میشه تنفس سخت میشه
خونی نداره الان این سرم فقط برای تنفس هستش دیگه ؟چون باز میگه بینیش خشکه رطوبت کمک میکنه به تنفس ولی خب تنبلیشم میاد سوالم بیشتر اینه که رو فرم و اندازه تاثیری داره یا فقط واسه تنفسشه ؟
نه عزیزم شستشو تاثیری تو فرم بینی نداره فقط تنفسش به مشکل میخوره در آینده
یه سوال دیگه هسش شما چسب U رو که زیر بینی میزنن از همون روز بعد از برداشتن آتل زدید یا از روز 20اُم به بعد ؟جالب برام اینه که دکترش میگه چسب Uرو نزنید به هیچ وجه فقط چسب روی بینی وگرنه بند بینی داخل میره ! برا
شما چجوری بود ؟
یه سوال دیگه هسش شما چسب U رو که زیر بینی میزنن از همون روز بعد از برداشتن آتل زدید یا از روز 20اُم ...
عزیزم دکتر من مدل یو نمیزد شکل ۷ میزد بعد به حرف دکترش حتما گوش کنه بعد چسبو اونجور که دکترش میگه بزنه به هیچ عنوان هم چسبو محکم نزنه چسب نوک بینیشم بگید بالا نکشه چون غضروف های نوک بینیش جا ب جا میشن نوک بینیش کج میشه