2777
2789

ببین به عددای این توجه نکن این عداد برحسب سن جنین و سن مادر بالا و پایین میشه و سن شمام چون خیلی برای بارداری بالاست خطر ریسک زده ولی عدد ان تی مهمه ک زیر ۲  اگر بالای ۲/۵ باشه احتمال سندروم زیاده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نوشته احتمال سندرم هست اونم تخمینی قطعی نیست خداروشکر فقط ی احتماله

یعنی اون کروموزم ۲۱ درسته ؟ عددش ۱ به چنده دیگه کجاهاش مشکل داره بخدا بهم بگید الان بهتره تو رو خدا بگید 

آروم باش تروخدا کوچولو ناراحت میشه از این همه استرس و فشار

خیلی سختی کشیدم بعد از ۹ سال خدا بهم داده بخدا نمی دونین چقدر داغونم .خواهش میکنم هر جا مشکلی بهم بگید تفصیرش چی میشه 

تو رو خدا چیزی میدونه بهم بگو خواهش میکنم .این عددا چین

گفتم دیگه ببین مثلا یک مادر ۲۰ ساله و جنین ۱۱ هفته اکثرا عددش میشه ۲/۵ و نرماله ولی یک مادر چهل ساله با جنین ۱۳ هفته دیگه عددش نمیشه زیر دو مثلا ۱/۹ میگن باید آزمایش بدی چون احتمال ریسک داره و نود درصد بچه سالمه و فقط استرس الکی وارد میشه ب مادر

گفتم دیگه ببین مثلا یک مادر ۲۰ ساله و جنین ۱۱ هفته اکثرا عددش میشه ۲/۵ و نرماله ولی یک مادر چهل ساله ...

از وقتی بهم دکتر گفته بخدا نمیدونم رو زمینم یا رو هوا حالم خیلی بده 

یعنی اون کروموزم ۲۱ درسته ؟ عددش ۱ به چنده دیگه کجاهاش مشکل داره بخدا بهم بگید الان بهتره تو رو خدا ...

اون عددش نشون میده کرومزوم نسخه سلولیش اضافیه یا ن 

احتمال سندرم ادوارد داده

از وقتی بهم دکتر گفته بخدا نمیدونم رو زمینم یا رو هوا حالم خیلی بده

برا همین من مخالف این سونوهام یبار تایپیک در این مورد زدم کلی فحش خوردم و مسدود شدم متاسفانه 

اینا همش استرس الکیه ب مادر وارد میکنن مثلا واکسن ها ک ب بدن نوزاد میزنن و نوزاد آروم و ساکت تبدیل میشه به یک هیولایی ک شب و روزش گریه و بهونه اس

خیلی سختی کشیدم بعد از ۹ سال خدا بهم داده بخدا نمی دونین چقدر داغونم .خواهش میکنم هر جا مشکلی بهم بگ ...

خب عزیزم شاید nt اشتباه کرده باشه 

بعدشم بخاطر سن مادر اگه بالا باشه میگن آزمایش بدن

برا همین من مخالف این سونوهام یبار تایپیک در این مورد زدم کلی فحش خوردم و مسدود شدم متاسفانه اینا هم ...

بخدا من این بچه بعد از ۹ سال به سختی باردار شدم از ظهر که برگه تو دستم یه لقمه غذا از گلوم پایین نرفته