2777
2789
مثلا ۱ به ۸۱ یعنی از ۸۱ زن یکییش این مشکل داره درست میگم الان من این ریسکم بالاس ؟

نه یعنی یک به ۸۱ممکنه بچه سندروم دان داشته باشه یعنی حدود یک ونیم درصد ممکنه بچه سندروم دانی باشه که درصد کمیه نگران نباش اینو بخاطر سنت اینجوری زدن

برای من یک درصد بود احتمال داده بودن که تقریبا همین بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا ۱ به ۸۱ یعنی از ۸۱ زن یکییش این مشکل داره درست میگم الان من این ریسکم بالاس ؟

خیله خب 

ببین برای شما زده ی سندروم نادر یعنی به ندرت احتمال میفته ریسک بالارو تا من دیدم تو اکثر سونوها مینویسن 

مامان من ۹ سال پیش داداشمو به دنیا آورد وقتی رفت ان تی فرستادنش سلفری گفتن باید بچه رو بندازی ولی الان کاملا سالمه حال مامانم مث خودشما بود الکی به خودت استرس نده

نه عزیزم هیچ جایش مشکلی نداره خیالت راحت برو سلفری بده تا خیالت کامل راحت بشه

سلفری همون لحظه دادم .حالم بد شد خون که گرفت حالت قش بهم دست داد .اخه چرا این کارو میکنن .نمیگن چقدر یه زن تو این چند روز میمیره تا جواب بیاد 

ببین این فقط یه احتماله بخاطر سن و سال مادر میشه به خاطر وضعیت قرار گیری جنین خیلی چیزای دیگه خیلی ها غربالگری هاشون اینجوری ریسک میخوره ولی با سلفری یا آمینو مشخص میشه که مشکلی نبوده 

آزمایش غربالگری دوم منم ریسک سندرم داون نشون داد دکترم منو به یه دکتر دیگه ارجاع داد گفت ببین آمینو سنتز و پیشنهاد میده یا سلفری هر کدوم و گفت همون و انجام بده

خود دکتره واسم آمینو سنتز انجام داد که میگن یک درصد احتمال سقط و خونریزی داره ،اگه با خودن بود ترجیحم این بود سلفری انجام بدم چون آزمایش خونه و دقتش هم خیلی بالاس 

خلاصه با هر استرسی بود آمینوسنتز اورژانسی انجام دادم بماند چقد گریه کردیم و استرس کشیدیم نمونه هارو فرستادن تهران دو سه روز بعد زنگ زدن گفتن که جواب آزمایش نرماله کاملا و هیچ مشکلی نیست خیلی های دیگه مثل من اونجا بودن بخاطر این مسئله اونجا بودن جدیدا میگن آزمایش خیلی ها این شکلی به مشکل میخوره نگران نباش مطمئن باش هیچی نیست

ببین این فقط یه احتماله بخاطر سن و سال مادر میشه به خاطر وضعیت قرار گیری جنین خیلی چیزای دیگه خیلی ه ...

سلام عزیزم ممنونم از جوابتون تو رو خدا می تونین برگه ایی که من فرستادم صفحه اول بخونید ببینید کدوم ریسکش بالا و خطر ناکتره  چون من اصلا سر در نمیارم حالمم به قدری بد شد دیگه نمیدونم چطور از مطب اومدم بیرون فقط اشک میریختم 

سلام عزیزم ممنونم از جوابتون تو رو خدا می تونین برگه ایی که من فرستادم صفحه اول بخونید ببینید کدوم ر ...

ول کن اعداد و اینا فقط احتماله میگه شاید اینطور باشه 

چند روز دیگه از آزمایشگاه بهت زنگ میزنن میگن که مشکلی نبوده میدونم سخته ولی خودتو مشغول کن استرس و از خودت دور کن توکلت به خدا باشه