2777
2789
من سعی میکنم جلوی چشمم نباشم شوهرخالمه و هرسری سرمو میارم بالا میبینم زل زده بهم

وای خیلی بده اصلااخه یکی ۲تانیسن حتی تومحل کار

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استایل ؟ کاش فقط استایل بود من میشناسم طرف نماز مستحب میخونه 😃روزه بجز ماه رمضان میگیره نماز شب میخ ...

منظورم تیپ و استایل خانم بود 

خدا لعنتش کنه

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

استایل ؟ کاش فقط استایل بود من میشناسم طرف نماز مستحب میخونه 😃روزه بجز ماه رمضان میگیره نماز شب میخ ...

خاک توسرش کنن واقعا

حداقل کاش متاهلادست بکشنن ازاین کار

آدم هیز هیزه ..

ربطی به پوشش نداره

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

اه اه واقعا خاک تو سرشونماهم از این مدلا داریم نفرت دارررررررم

خیلی بده .قشنگ مغذب میکنه ادمو

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

برخورد میکنم خیلی جددی چون مردا وقتی رفتار لاس زدن دارن سکوت کنی حمل بر رضایت زن میدونن 

چون خودشون از حق خودشون دفاع میکن وقتی زن سکوت میکنه فکر میکنن زن خودش میخواد وگرنه برخورد میکرد

اگه اشنا و‌فامیله یکبار محکم و جددی بدون‌دعوا برخورد کن سرش میره تو ککون خودش 

خاک توسرش کنن واقعاحداقل کاش متاهلادست بکشنن ازاین کار

بخاطر کارم که تامین کننده ست مجبورم باهاش ارتباط داشته باشم 

فامیل نیست اگر بود و رابطه کاری نداشتیم بلاکش میکردم 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
شوهرم چشم چرونه هرچقدم میگم فایده نداره کلا میپیچونه منو مقصر میکنه

واقعاچشم چرونی خیلی سخته 😭😭

توام چش چرونی کن ببین چ حسی میگیره تادست بکشه

هم ارثیه ،هم اکتسابی .

یه خانواده میشناسم پدر و پسرا همینطور زوم میکنن رو آدم .بیشتر حالت کنجکاوی و عادت دارن .

ولی خب خیلیا هم هیزن دیگه .بعد حیوانیشون قوی هست .یه جا گفتم بعضی مردها ضعیفن ،منوداشتن قورت میدادن .

بعضی زنها هم ضعیفن و بعد حیوانیشون قوی هست .دوست دارن جلب توجه کنند و همه مردها رو محک بزنند و دل ازشون ببرن .عادتشونه .

ولی خب این بعد حیوانی تو آقایون خیلی بیشتره و زود و ساده تحریک میشن .برای همین برای حفظ خود خانوما گفته شده حجاب بیشتر .

برخورد میکنم خیلی جددی چون مردا وقتی رفتار لاس زدن دارن سکوت کنی حمل بر رضایت زن میدونن چون خودشون ا ...

ن بخدامن یبارجدی گفتم 

طرف برگشته گفته بوداین چشه مااصلابه این دیدنگاه نمیکنیم😐

دیدبادیدچ قرقی داره😐