2777
2789
عنوان

واقعا ادم باید تو سن بیست سالگی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 62 پست

بعدم ببخشید حرف شما درست نیست

اگه اینجوری باشه بچه هم نمیفهمه بخاری داغه دست میزنه به بخاری دستش میسوزه ذوقم میکنه چیز جدید تجربه کرده پزم میده من دستم زدم به بخاری😂 ولی ی بچه ی ۱۰ ساله اینو کاملا میدونه که بزنه دستش میسوزه، ولی شما میگی کار بچه کوچیک بهتره چون نمیفهمه!

دقیقا حرف شما عین اینه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ۲۷ سالمه، ولی دوست ندارم فعلا ازدواج کنم، یکی دو سال دیگه که لااقل یه خواستگار خوب پیدا بشه ، تا الان که مادرم چون فلج بودن و من مراقبش بودم، ازدواجم میسر نبود، و خواستگار نداشتم، اما الان دیگه مادرم به رحمت خدا رفته و منم موقعیتم عالیه واسه همین منتظرم یه کیس خیلی خوب پیدا کنم و با عجله تصمیم نگیرم

واقعا متن منو درک نکردین؟😐😑

شما متن منو درک نکردی😅

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

۲۰سالگی😐😐اوج جوانی آدم میخواد تفریح کنه درس بخونه دانشگاه بره به خودش برسه چرا ))بیاد ازدواج کنه درگیر مادر شوهر و خواهر شوهر و بچه وشوهر بشه وقتی برای خودش نمی مونه دیگ اتفاقا سن بالا ۲۵/۲۶ قشنگ تفریح هاتو کردی اون زمان خوبه با آدم مناسب ازدواج کنی 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

20سالگی بهتره حالا اطراف ما همه دختراشونو13 شوهرمیدن 15سالگی بچه میارن

خیلی ببخشیدا ولی اطرافیان شما خیلی Donkey تشریف دارن

همسایه ما دختر ۱۵ سالشو شوهر داد دو سال بعد در عین اینکه کلی مشکلات داشتن بچه دار شد. بچه رو‌همون ...

همکلاسی های دبیرستان من اکثرشون شوهری بودن ، به اولین خواستگاراشون بله رو گفتن و تو همون دبیرستان شوهر کردن 

یکیشونم که شوهری نبود بعد یه مدت به طرز عجیبی شوهری شد و سریع عقد کرد!

یادمه هر وقت میرفتن نماز خونه که کنار مدرسمون بود پسرای دبیرستانی رو دید میزدن و گاها نخ میدادن 😂 اصن یه وضعی 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
درکشون نمی کنم چرا بچه دار میشن که بعد ولش کنن احمقا

فرهنگ. محیط و تربیت خانواده

هر چقدر دختر دچار سرخوردگی و ضعف عزت نفس باشه بیشتر تمایل داره به ازدواج در سنین کمتر و بدیش اينه که این مدل دخترا تمایل دارند به پسرای سن بالا یکی که فقط ساپورتشون کنه تناسب و تفاهم ابدا براشون مهم نیست و به فوریتی بچه دار میشن اما کم کم مشکلات و تفاوتا خودشو نشون میده و منجر به جدایی میشه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

شما چندسالگی ازدواج کردید؟

فوق لیسانسم گرفتم . 28-29 دیگه ازدواج کردم . البته اینم بگم نشستم حالا خاستگار بیاد در خونه . تو جامعه بودم . فعال بودم . با پسرای مختلفی حرف زدم برا ازدواج .  واقعا گاهی مثلا یکی بود همه چی داشت در ظاهر شوهر خوبی بود ولی وقتی باهاش میحرفیدم میدیدم عنه .  واقعا واقعا فقط رفتار و کاری بودن پسر مهمه . الان بعد پنج سال به همه چیز زسیدم . هم اینکه نابارور بودم حامله هستم خداروشکر .  یکم دیر شد ولی خوب شد همه چیز .  الان که به خاستگار های سن کمم فک میکنم . خداروشکر میکتم قبول نکردم .

کامنت شما برداشت سطحی و لغوی از تاپیک من بود

شما داری میگی تو هر سنی ازدواج کنی یکیه

ولی من میگم فرق داره و همراه با اون متنی که گزاشتم