2777
2789
عنوان

تجربیات عمل آپاندیس

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعله علامش بوده ولی چقدر خدا رحم کرده چون دیر رفتی برای عمل

نه اتفاقا دیر نبود، مدام دکتر میبردنم،  یه دکتر عمومی بود به والدینم گفت این بچه باید آپاندیسشو عمل کنه ولی هنوز زوده دو ماه دیگه خودشو نشون میده.

خوابم نبرده بود و همش درد داشتم احساس کردم دستشویی دارم🤦🏻‍♀️😂با شکم پاره وسواس و کثیفی دستشویی ها ...

بعد از اینکه از دستشویی اومدم برام صبحانه اوردن که اصلا میل به غذا نداشتم یعنی کلا اشتها نداشتم و این طبیعیه گذشت و ساعت۱۱ظهر روز اول که داخل بیمارستان بودم شد دکترم اومدم بالا سرم و گفت که خوبی و اینا گفتم بعله و گفتم لطفا منو بفرستید خونه اونجا راحت ترم یکمی مخالفت کرد اما گفت تا عصر معلوم نیس من تا عصر اون روز نزدیک چهار بار بلند شدم و راه رفتم و بعد ظهر اومدم خونه خیلی سخت بود نشستن راه رفتن کلا همه چی حتا غذا خوردن من مدام داروهامو مصرف میکردم 

والا من آپاندیسم 4 روز تو شکمم ترکیده بود عاشورا تاسوعا بود هیچ دکتر متخصصی نبود اونایی ک بودن عمومی بودن 4 تا دکتر هیچکدوم تشخیص ندادن تو سنوگرافی ام آپاندیس مشخص نمیشه اخر دکتر زنان ام تشخیص داد تو اون 4 روز من مثل پیرزنا راه میرفتم انقدر درد داشتم

بعدشم ک رفتیم بیمارستان تا کارام و کنن و برم اتاق عمل شد 9 شب و ساعت 1 رفتم تو ریکاوری 

دکترم میگفت شانس آوردی زنده موندی وقتی میترکه 4 ساعته وارد خون میشه و میکشه طرف و ولی تو 4 روز زنده موندی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
بعد از اینکه از دستشویی اومدم برام صبحانه اوردن که اصلا میل به غذا نداشتم یعنی کلا اشتها نداشتم و ای ...

امروز روز هفتمه که من عمل کردم تو این هفت روز من راحت دوبار حمام رفتم فقط نذاشتم اب به بخیه هام بخوره و امروز راحت میتونم راه برم دوشبه که راحت میتونم بخوابم البته به کمر نه روی پهلو هام من تا امروز درست نمیتونستم کمرمو صاف کنم اما امروز میتونم و اینکه اومدم برای معاینه پیش دکتر که اگر اوضاع بخیه هام خوب بود بکشم و کلا ببینم دکتر راجب زخمم چی میگه من سه تا بخیه داشتم دکترم خداروشکر خوب بود اما جسه کوچیکیم دارم و همین زخم برام زخم شمشیره😂😂

خانوما هرکسی سوال داره بپرسه هم خودم جواب میدم هم بقیه خانوما من این تاپیک رو زدم چونکه خودم قبل عمل هیچ اطلاعی از عمل آپاندیس نداشتم و از هرکی میپرسیدم برام کامل توضیح نمیداد انشالله که بعد از من کسی استرس نداشته باشه و اطلاعاتش کامل باشه راجب عمل آپاندیس