2777
2789
عنوان

واقعا ادم باید تو سن بیست سالگی ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 62 پست

اره تا بعدش بشینی کیسای خوب بقیه رو ببینی و هی بگی این چ غلطی بود کردم..

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین سن ازدواج بین 25 تا 33 هست 

البته توخانواده و اطرافیان ما بین 30 تا 35 هست ولی قشنگترین و درست ترینش بین 25 تا 33 هست

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اره اصن سن ازدواج دوباره خیلی پایین اومده

خیلی پایین و بی کیفیت

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ماهایی که تو سن پایین ازدواج کردیم چیزی از جوونی نفهمیدیم

چرا باید یه دختر از ۱۷ سالگی درگیر مادرشوهر و مسئولیت و بدبختی بشه اخه

اکه همشون یه کرباسن من ترجیح میدم از مجردی لذت ببرم بعد

‏فکر کنم دیگه به قله رسیدیم اینا به ما نمی‌گن.به قله که برسی دیگه کاری نداری که؛ همه چی تعطیله. می‌شینی از منظره لذت می‌بری.😑

ماهایی که تو سن پایین ازدواج کردیم چیزی از جوونی نفهمیدیمچرا باید یه دختر از ۱۷ سالگی درگیر مادرشوهر ...

سنتم بالا میره روانی میشی تا یکیو انتخاب کنی

به خصوص اگه مجردی خوبی داشته باشی

بهترین سن ازدواج بین 25 تا 33 هست البته توخانواده و اطرافیان ما بین 30 تا 35 هست ولی قشنگترین و درست ...

اخه قبلا میگفتن رشد لوب پیشانی تو ۲۵ سالگی کامل میشه

الان طبق تحقیقات جدید، میگن تا ۳۰ سالگی طول میکشه. 

به نظرم منطقی ترین کارو همون فامیل شما میکنن

خیلی پایین و بی کیفیت

همسایه ما دختر ۱۵ سالشو  شوهر داد دو سال بعد در عین اینکه کلی مشکلات داشتن بچه دار شد. بچه  رو‌همون بیمارستان داد خانواده شوهرش و طلاق. به سال نکشیده دوباره با یه پسر ازدواج کرد. من نمیدونم چرا انقدر شوهری ان بعضیا. بابا یه کم مهلت بده خب

‏فکر کنم دیگه به قله رسیدیم اینا به ما نمی‌گن.به قله که برسی دیگه کاری نداری که؛ همه چی تعطیله. می‌شینی از منظره لذت می‌بری.😑

نخیر اینجوری نیست خانم تا میتونید سن بالاتر ازدواج کنید . سن پایین دنبال کار و مهارت باشید . بخدا من اگه سن کم با اون گاگولا ازدواج میکردم بدبخت میشدم  . الان خیلی همسرم خوبه . ماشالا 

سن ۲۷ به بالا برای ازدواج مناسبه از نظرم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉