2777
2789
عنوان

خانومای بارداری ک هفت هفته اید یا همین حدودا بیاید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 60 پست

بیکاری؟

همون یکی کافی بود🤣

من از همین الان میگم همین یکی کافیه چیه بارداری و بچه‌داری🤣🤣

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها ک اینطور چ دارویی برا تهوع میخوری

هیچ دارویی افاقه نمی‌کنه 

دکترمb6داده ولی خیلی تاثیر نداره

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

منم هفت هفته و سه روزمه شماکی می‌رسد واسه قلب

قلب تشکیل شده عزیزم من یه هفته قبل رفتم تشکیل شده بود

اره دومیه سر پسرمم تهوعای وحشتناک تا ۹ماهگی داشتم ای خدا انشالله بسلامتی نینی بیاد گلم 😍❤️

مرسی عزیزدلم همچنین😘😍

منم هفت هفته و سه روزمه شماکی می‌رسد واسه قلب

من پنج هفته ک بود رفتم دکتر اونم برداشتفت هفت هفتته برو سونو قلب بعدک رقتم سونو گفت پنج هفتس و زوده برا قلب گفت دوسه هفته دیگ بیا احتمالا هشت هفتم تموم بشه میرم 

شما کی میری

قلب تشکیل شده عزیزم من یه هفته قبل رفتم تشکیل شده بود

من. پنج هفته و پنج روز رفتم گفت پنج هفته تازه و فقط کیسه زرد بود اگه بخوام به حساب اون سونو حساب کنم الان ی هفته عقبم نمی‌دونم همین هفته برم یا ن

من پنج هفته ک بود رفتم دکتر اونم برداشتفت هفت هفتته برو سونو قلب بعدک رقتم سونو گفت پنج هفتس و زوده ...

من ب حساب خودم هفت هفته و سه روزمه و هشت هفته شد میرم احتمالا آخر هفته

بیکاری؟همون یکی کافی بود🤣من از همین الان میگم همین یکی کافیه چیه بارداری و بچه‌داری🤣🤣

بچم خیلی تنها بود گناه داشت حالا بذار بچت بیاد خودت میفهمی همبازی نداشت باشه چ سخته😁

من. پنج هفته و پنج روز رفتم گفت پنج هفته تازه و فقط کیسه زرد بود اگه بخوام به حساب اون سونو حساب کنم ...

من ۶هفته و ۴روز رفتم تشکیل شده بود