2777
2789
عنوان

خانومای بارداری ک هفت هفته اید یا همین حدودا بیاید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 60 پست
بچم خیلی تنها بود گناه داشت حالا بذار بچت بیاد خودت میفهمی همبازی نداشت باشه چ سخته😁

بخدا خیلی سخته

آره بهت حق میدم مادر شدن هم حکایتی داره 

مامانم همیشه می‌گفت بچه رو که می‌آوردیم بلا نسبت می‌گفتیم من غلط بکنم دوباره بچه بیارم همین که یکی دو سال می‌گذشت می‌گفتیم یکی دیگه نیاریم🤣

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر بیشور منو زود فرستاد الکی یه هزینه دادمو بعدم مضره برا بچه اینهمه سونو بعضی دکترا بیسوادن

آره 

من ۴ هفته رفتم هیچی نبود ولی۶هفته و ۴قلبش تشکیل شده بود

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

بخدا خیلی سختهآره بهت حق میدم مادر شدن هم حکایتی داره مامانم همیشه می‌گفت بچه رو که می‌آوردیم بلا نس ...

دقیییییییقا منم وقتی پسرم دنیا اومد گفتم دیگ غلط بکنم بچه بیارم چون بعد اون ویارا و تهوعا دنیا ک اومد خیلی اذیتم کرد یه نوزاد نق نقو همش درحال راه بردنش بودم گریه میککردم اینقدر اذیت میکرد ولی خب بزرک شد بچه خوبی شد شکر خدا دیگ باز گول خوردم😂

دقیییییییقا منم وقتی پسرم دنیا اومد گفتم دیگ غلط بکنم بچه بیارم چون بعد اون ویارا و تهوعا دنیا ک اوم ...

🤣🤣🤣

آره نه خیلی مثل یه نصف طالبی کوچیک😂😂

اوخ ننه طالبی 😍🤤❤️

پس خوش ب سعادتت چاق نیستی من خودم چاااااااق الانم ک بدتر شدم خدا بخیر کنه تا ماه اخر چی بشم 😂

نه

من میخورم خیلی خوبه ولی بعضی دکترا مبگن نخورید ممکنه خطر داشت باشه 

من سر پسرم هروز روزی سه تا دمیترون میخوردم خواهرم سر خواهرزادم اندسترون خورد خداروشکر هیچ اتفاقی نیفتاد 

با دکترت راجبش حرف بزن اگ حالت خیلی بده اگ اشکالی نداشت بخوری

من میخورم خیلی خوبه ولی بعضی دکترا مبگن نخورید ممکنه خطر داشت باشه من سر پسرم هروز روزی سه تا دمیترو ...

مرسی عزیزم