این مدت ک ازدواج کردیم 4 ساله ازدواج کردیم نه ب من ماهانه پول داده و نه کارتش همیشه دست من بوده تا ی موقع دلم چیزی خواست برم بخرم بعد کارت یارانمون ک سه نفریم دست مامانشه از اول ازدواجمون 600میره وام 300همیشه دست اونه میگه مامانم گاهی وسایل میخره ب خونمون خدا شاهده ماهی دوبار شاید لواش بخره برامون جدیدا دعوا کردم فک کنم دو سه ماه 400زد کارتم بعدش دوباره قطعش کرد امشب باهاش حرفم شد میگه خوب میکنه مادرمه میدم بهش فردا هم روز مادره میگه مادر من از من انتظار نداره چون میدونه فعلا دستم تنگه بنابرین نه برای تو و نه مادرت و نه مامان خودم چیزی میدم درحالی اگرم نده کارتش دست مامانشه چندین ساله نبایدم انتظار داشته باشه
حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والا چطور از گلوش پایین میره شده من از مادر پول اسنپ بگیرم ولی این دیده و چیزی نگفته
ببین اگه تونستی برو بگیرش اگر نه ک حر نخور بدتر وجود خودت اسیب میبینه
من شوهرنفهمم کلید خونه رو داده بود ب مادرش بدون اجازه من بعدها ک خودم فهمیدم رفتم بهش گفتم کلیدو بده کلیدمو گم کردم بعد ک مادره بهم گفت کلیدو پس بده گفتم پیش خودم بمونه بهتره
زیر تخت خوابم ی بند سبز ک ی قسمتش رنگ خون بود پیدا کردم معلوم نبود میرن تو خونم چیکار میکنن حالا تهمت نمیزنم مطمعن نیستم ولی گرفتمش ک بدونن انقدم بیعرضه نیستم
وضع مالیمون خوب نیس اگرم حوب بود شوهرم اصلا ب من نمیده اگر میداد مشکلی نبود بخدا اگه فقط پول ی ابنبا ...
چند باری ب مادرشوهرت بگو براتون خرید کنه با هم حساب میکنید . بعدش یه بار حضوری بهش بگو کارت یارانه ک دستته از اون حساب کن بدهکار نشیم بعد مدتی هم بگو کارت یارانه ذو بده خودم خریدا رپ مدیریت کنم
اگه این روش کارساز نشد تو فامیلشون هرجا نشستی بگو ما کارت یارانه رو دادیم مادرش دستش خالی نباشه بالاخره ی جوری باید حمایتش کنیم شوهرش محلش نمیده دستش خالیه همیشه