2777
2789
عنوان

شوهرم برداشته کارت یارانمونو داده دست مامانش

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 41 پست
تقصیر خودته از اول باید گربه رو دم حجله میکشتیهمچنین میگردی ک تخم نکنه از این کارا کنهالانم سخته بخا ...

والا از اول ک هموند600بود رایانمون ک ب وام میرفت بغدشم بچمون اضافه شد شد 900ک از اون ب بعد خبر نداشتم اونو مامانش بر میداره 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای مرده شور شوهر و خانوادشو باهم ببرنشوهر منم اونده کلید خونمون و دور از چشم من داده به پدرش

ک چی بشه مثلا 😑پدرش چیکارش داره

والا چطور از گلوش پایین میره شده من از مادر پول اسنپ بگیرم ولی این دیده و چیزی نگفته

ببین اگه تونستی برو بگیرش اگر نه ک حر نخور بدتر وجود خودت اسیب میبینه

من شوهرنفهمم کلید خونه رو داده بود ب مادرش بدون اجازه من بعدها ک خودم فهمیدم رفتم بهش گفتم کلیدو بده کلیدمو گم کردم بعد ک مادره بهم گفت کلیدو پس بده گفتم پیش خودم بمونه بهتره 

زیر تخت خوابم ی بند سبز ک ی قسمتش رنگ خون بود پیدا کردم معلوم نبود میرن تو خونم چیکار میکنن حالا تهمت نمیزنم مطمعن نیستم ولی گرفتمش ک بدونن انقدم بیعرضه نیستم

ببین اگه تونستی برو بگیرش اگر نه ک حر نخور بدتر وجود خودت اسیب میبینهمن شوهرنفهمم کلید خونه رو داده ...

بعضیا هنوز نمیفهمن متاهل شدن از خانوادشون جدا شدن 

والا از اول ک هموند600بود رایانمون ک ب وام میرفت بغدشم بچمون اضافه شد شد 900ک از اون ب بعد خبر نداشت ...

خب هواستو جمع میکردی دختر.

از این ب بعد بیشتر هواست بهش باشه.

شده باشه هروز خونتون جنگ ب پا کن اما نگذر.

درستش کن

تقصیر خودته از اول باید گربه رو دم حجله میکشتیهمچنین میگردی ک تخم نکنه از این کارا کنهالانم سخته بخا ...

اخه عزیزم من چی بگم ک از همون اول جنگ و دعوا دارم 

شوهرم اومده کلید خونمون داده به پدرش اخه چه گلی به سرم بگیرم 

اخه عزیزم من چی بگم ک از همون اول جنگ و دعوا دارم شوهرم اومده کلید خونمون داده به پدرش اخه چه گلی به ...

شلافه بازی در بیار

شده باشه ب پدر شوهرت بگو دوس ندارم کلید خونم ک حریم خصوصی منه رو شما داشته باشید

ن اینکه بگم دزدی یا ....نه

فقط میخوام خونه خودم راحت باسم.

و اینکه اگ سفری چیزی رفتیم کلید خونمونو میدیم ک بعضی وقتا سر بزنید ب خونه.

وضع مالیمون خوب نیس اگرم حوب بود شوهرم اصلا ب من نمیده اگر میداد مشکلی نبود بخدا اگه فقط پول ی ابنبا ...

چند باری ب مادرشوهرت بگو براتون خرید کنه با هم حساب میکنید . بعدش یه بار حضوری بهش بگو کارت یارانه ک دستته از اون حساب کن بدهکار نشیم‌ بعد مدتی هم بگو کارت یارانه ذو بده خودم خریدا رپ مدیریت کنم 

اگه این روش کارساز نشد تو فامیلشون هرجا نشستی بگو ما کارت یارانه رو دادیم مادرش دستش خالی نباشه بالاخره ی جوری باید حمایتش کنیم شوهرش محلش نمیده دستش خالیه همیشه 

مینیمال