2777
2789

من هفت هفته و چهار روزمه شما چندهفته اید شکمتون اندازش تغییری کرده؟؟؟؟ من سفت شده شکمم و حس میکنم بزرگ شده اخه از الان ک بزرگ نمیش شکم میشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ که دهنم سرویس شده از حالت تهوع و بیحالی و بوی بد غذا🤪🤕

وااااااااای خدا منک از قیافه بعضی غذاهام بدم اومده مثلا هویج تو غذا وای بهشم فکر میکنم تهوع میگیرم الانم یه هفتس سرماخوردم یعنی داشتم جون میدادم روزی یه سروم میزدم دستام سوراخ سوراخ شدن 

چ جالب😍😍😍😍😍❤️❤️❤️خوشبختم میگم تهوع اینام داری؟ شکمت تغییری کرده؟

یه کم زیر نافم بزرگ شده خیلی کم

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

وااااااااای خدا منک از قیافه بعضی غذاهام بدم اومده مثلا هویج تو غذا وای بهشم فکر میکنم تهوع میگیرم ا ...

ای بنده خدا خب بیشتر مراقبت کن

خدااااجونم شکرت بابت همه داده‌ها و نداده‌هات خواهریا کاش یه صلوات مهمونم می‌کردین بلکه خدا کمکم کنه😘🙏

ای بنده خدا خب بیشتر مراقبت کن

پسرم می‌رفت مهد بچم مریض شد منم ازون گرفتم دبگ الان دوهفتس نمیذارم بره مهد شاید دیگ نفرستمش همش مریضه طفلی منم هی ازش میگیرم

شکمت تخت بوده قبلش؟من شکمم بزرگ بود از قبل الانم نمیدونم نفخ دارم چیه شکمم خیلی بزرگتر شده دردم میکن ...

نه من یه کوچولو شکم داشتم الان بعضی اوقات نفخ می‌کنم بزرگتر میشه والا در حالت عادی قسمت تخمدان‌ها یه کم برجسته شده

پسرم می‌رفت مهد بچم مریض شد منم ازون گرفتم دبگ الان دوهفتس نمیذارم بره مهد شاید دیگ نفرستمش همش مریض ...

ای وای پس شما دومین بارداریتون هست😊

من اولی

نبتبا شکم به این زودیا بزرگ نمیشه که😅این نفخه

اره خوندم ک تو این هفته شکم مادر نفخ میکنه حالا من سیس باردارای شکم بزرگ رو مبگیرم دست ب شکم راه میرم😎😂