2777
2789
هر چی دخترا خوشگلتر و جذابتر بشن به همون اندازه هم ولع و طمع خيانت و تنوع طلبی آقایون بیشتر خواهد شد

به نظرم خشکلی و جذابیت خانوما باعث خیانت و تنوع طلبی مردها نمیشه، بلکه دلیل اصلی اش اینه که خانوما، زیبایی هاشون رو به نمایش و در معرض دید دیگران قرار میدن. وگرنه از زمان آغاز خلقت تا به الان، همیشه زنان زیبا وجود داشتند و دارند....... برای همین خدا دستور حجاب رو صادر کرده، برای امنیت زندگی ها. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم خشکلی و جذابیت خانوما باعث خیانت و تنوع طلبی مردها نمیشه، بلکه دلیل اصلی اش اینه که خانوما، ...

تمام کشورها حجاب ندارن و فقط ایران حجاب داشته،

الان به نظرت همه اون کشورها ،بی بند و بارن و ایران خبری از خیانت و فحشا نیست 

نه گلم بحث خیانت و تنوع طلبی مردها ربطی به حجاب نداره 

تمام کشورها حجاب ندارن و فقط ایران حجاب داشته،الان به نظرت همه اون کشورها ،بی بند و بارن و ایران خبر ...

بحث کردن راجع به این مسائل، خیلی طولانی و تخصصی و پیچیده است، اما به طور کلی در همه جای دنیا، میزان پوشیدگی زنان، ارتباط مستقیم داره با بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی و خانوادگی و فردی. 

این یک واقعیت ثابت شده است. 

قطعاً خداوند بدون دلیل محکم و سودمند، حکمی رو برای بنده هاش صادر نمی کنه. 

بحث کردن راجع به این مسائل، خیلی طولانی و تخصصی و پیچیده است، اما به طور کلی در همه جای دنیا، میزان ...

البته قطعیت هیچوقت مشخص نیست 

چون خدای اون کشورها هم به همین قطعیت حجاب (منظورم پوشش سر و گردن هست)رو رد کرده

ب لطف عمل‌های زیبایی بله

وقتی شخصی با عمل زیبا میشه یعنی زمینه ش رو داشته  شاید یکی با عمل زیبا نشه و نچرال قشنگ تر باشه

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

یعنی مایی که عمل زیبایی و آرایش نداریم، اینطوری هستیم؟اتفاقا برعکس،‌ ما خداروشکر آراستگیمون سرجاشه خ ...

بحث ارایش و عمل نیست ما گفتیم کلا همه دخترا خوشگل و خوشتیپ شدن اون خانوم گفت این فاجعه اس  خوشتیپی چ ربطی ب عمل داره؟ هر ک هم ب نوبه خودش قشنگه هم عملیه هم نچراله 

من خودم هیچی عمل ندارم خ هم خوشتیپ و خوشگلم اول حرفم و بفهم بعد ریپ بزن نفهمیدی ریپ نزن چ کاریه 

🚬

اسی ی کلام گفت دخترا خوشگل و خوشتیپ شدن هیچ حرفی هم از قشر خاصی نزد ن گفت عملیا ن گفت بی عملا ن از حجاب و پوشش حرف زد ن.... 

من نمیدونم چرا ی سریا فشاری شدن 

شاید ب نظر اسی خود ت جزو همون خوشگلایی ول یا نیستی یا اعتماد ب نفس نداری ک فشاری شدی 😏

🚬