2777
2789
اسی ی کلام گفت دخترا خوشگل و خوشتیپ شدن هیچ حرفی هم از قشر خاصی نزد ن گفت عملیا ن گفت بی عملا ن از ح ...

دقیقا هی میگن عملی عملی

هی میگن اعتماد به نفس داشته باشین عمل نکنین بابا شاید بنده خدا نیاز به عمل داره اتفاقا اینایی که همچین میگم به نظرم اعتماد به نفسشون از همه کمتره

عملیم نیستم 

نصف کسایی که من بیرون میبینم و خوشگلن اصلا عمل که هیج آرایش خاصیم ندارن

دقیقا هی میگن عملی عملیهی میگن اعتماد به نفس داشته باشین عمل نکنین بابا شاید بنده خدا نیاز به عمل دا ...

دقیقا من خودم هیچی عمل ندارم کسی هم ک داره ب خودش مربوطه پولشو داشته دزدی ک نکرده 

اصن حرف آدم و نمیفهمن همینجوری فقط ریپ میزنن🙄🤣

🚬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من خیلی مصنوعی و معمولی میبینم همه رو

ولی یبار رفتم یه پارک بالای شهریه خانومه که شلوار تنگ تنگ پوشیده بود چاقم بود ولی بدنش عمل باسنش انقددددرررر درشت شده بود که همه همه همه با چشم دنبالش میکردن

ازین کمر باریک باسن خفنا

کاپشن کوتاه و باسن کامل بیرون

چندوقت دیگه همینا از بس شبیه هم عمل کردن برای آقایون تکراری میشن و دل همه رو میزنن 

هرچند همین الانم دیگه عنشو درآوردن از بسه کپی هم شدن دیگه جذابیتی ندارن 

ژل گونه و چونه و لب و مژه و ناخن و پروتز باسن و سینه ووووو

یه روزی نه چندان دور آقایون دنبال دخترای ساده میگردن

این حرف من یادتون باشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
اکثرا ک ترسناک شدن ن خوشگل

دقيقأ منم دیروز به خواهرم گفتم دقت کردی یکی دو ساله دخترا و زنا قیافه هاشون یا تیپاشون خیلی ترسناک شده، اونم گفت آره دیگه جذاب و قشنگ نیستن، بیشتر ترسناکن تا خوشگل 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️