2777
2789
عنوان

خانمی که بعد از چند ساعت پیام آقا (متأهل) رو سین نکرده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 124 پست
اعتقادی با هم فرق داریم اونا مذهبی هستند سنتی هستند زنهای مذهبی همسرداری ضعیفن همش مقایسه هم میکنم ب ...

چند ساله باهم ازدواج کردین

ربطی به مذهب نداره

چرا نرفتین مشاوره یا خواسته هاتو بهش 

برای همسترتون چ کارایی کردین 

ایشون چ کارها برای شما کرده؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفات مث بچه ۲۰ سالش ن آدم بالای سی!وقتی با کسی زندگی نکنی فقط قسمتای خوبشو میبینیزیر یه سقف هس که ن ...

دقیقا خط آخرش موافقم من اصلا ازدواجی زن و بچه نبودم من همون بودم اصلا این زندگی واسه من نیست میخواستم اون پارتنرم باشه ازدواج هم نکردیم نکردیم چی کار کنم دلم آروم نمیشه فقط 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

فقط مواظب باش زیگیل و ایدز نگیری به زن بیچارت منتقل کنی.

👏👏👏

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
دقیقا خط آخرش موافقم من اصلا ازدواجی زن و بچه نبودم من همون بودم اصلا این زندگی واسه من نیست میخواست ...

پس الان لااقل مرد باش تاوان زندگی خرابشده خانومتو بده حق و حقوق و طلاقشو بده

بعد برو هر شب با یکی....

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
دیگه دختره رو میگم گول زدم خودمو که نمیتونم واقعا طلاق عاطفی پیش اومده واقعا ازدواج سنتی خانوادگی بو ...

خب شما که اون خانم تحفه رو می خواستی همون زمان تمام تلاشتو برای رسیدن بهش می کردی و یه دختر دیگه رو بدبخت نمی کردی ! وقتی از خیرش گذشتی و تصمیم گرفتی با یکی دیگه ازدواج کنی باید مسئولیت تصمیمتو بپذیری 

نه این که الان بیای بگی نمی خوامش همون خوب بود

الان خانم شما میشه یه زن مطلقه و با هزاران مشکل رو به رو میشه ، دیگه شرایطش مثل مجردیش نیست

چند ساله باهم ازدواج کردینربطی به مذهب ندارهچرا نرفتین مشاوره یا خواسته هاتو بهش برای همسترتون چ کار ...

۳ ساله ازدواج کردیم سال اول خوب بودیم بعد بارداری و بچه دیگه اصلا نشد ادامه بدیم خیلی بی انگیزه هستیم من همش اونو می‌خوام 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

۳ ساله ازدواج کردیم سال اول خوب بودیم بعد بارداری و بچه دیگه اصلا نشد ادامه بدیم خیلی بی انگیزه هستی ...

وااااای؟؟؟؟

بچه هم داری؟؟؟؟؟

چقددددر بی مسئولیتی تو بشررررر؟؟؟

چقدر بی مسئولیتی؟؟؟؟

چقدر بی مسئولیتی؟؟؟؟؟😰😰😰😰

تف تو شرف نداشته ت 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....