2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 5943 بازدید | 223 پست

ماهی ۶۰۰؟ متاسفانه فقط شیوخ حاشیه خلیج فارس اینقدر و بالاتر درامد دارن که اون طفلی ها هم که به یکی دو تا زن اکتفا نمیکنن😂😂😂

بنظرم با همین شوهر ندارت بساز و شوهر پولدار رو بزار واسه بقیه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمد شوهره دوست من ماهی صد ملیونه و زندگی معمولی دارن اصلا پولدار نیستن

چن سال دیگه جهش میکنند

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم بیخیال شو اینا چشم دیدن آرزوی منو ندارن واقعیت زندگی تورو ببینن؟

همون.بمن چ

من خودم زندگیم فقیر بودم بخدا

پدرمادرم هیچی نداشتن جز یه خونه

خودمم این درامدا اولش عجیب بود واسم 

والا واسه پز نگفتم

تورو سننه؟

بچه ها گول این مزخرفات رو نخوریدشوهر من هیات علمی یه دانشگاه توی تهرانه و متوسط عایدی ماهانه اش بین ...

بخدا که سود تو بازار و کار ازاده این دوره اگه سواد و مقامی هم داری باید در کنارش کار ازادت هم داشته باشی تا بتونی با کیفتی زندگی کنی

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
من بخوام با سود سهام عدالت حساب کنم ماهی ۵۵۰،۶۰۰ میلیون درآمد دارم.حالا میخواهین باور نکنین😂😂

😂😂😂😂

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

استارتر میشه بگی تو خونه چجوری حسابداری میکنی؟

منم حسابداری خوندم و چند سال کار کردم

دخترم که دنیا اومد دیگه نرفتم سر کار 

الان مدرسه میره خواستم نیمه وقت پیدا کنم نشد

چجوری مثل شما میتونم تو خونه کار کنم؟؟؟

ماهی ۶۰۰؟ متاسفانه فقط شیوخ حاشیه خلیج فارس اینقدر و بالاتر درامد دارن که اون طفلی ها هم که به یکی د ...

کاری به استارتر ندارم ها، ولی انقدرا هستن که درامد چند میلیاردی دارن در ماه، عجیب بنظر میرسه ولی واقعیت داره. اونایی که کارشون به گمرک ربط داره و شیتیل میگیرن، تاجر ها، بازاری ها، طلافروشای کله گنده، کارخونه دار و جراح و خیلیای دیگه، حتی ملاک ها، با اجاره مغازه هاشون

فقط اون عده ک نخود اش میشن میپرن وسط دخالت میکنن شما جوشه کسیو نزنید ما به شعور خودمون احترام میزاریم و هر چیز مزخرفی باور نمیکنیم 

بنظرت اگ اون کاربر صد تومن موجودی داشت نمیومدو بزاره؟ اتفاقا اونی ک عقده داره یهو بگه فلان تومن شوهر من میگیره اسکرینم از موجودیش میزاشت 

حداقل از خونش! به قول خودشم کاربرا همیشه میخورنش ی بار اثبات کنه تا همه معذرت خواهی کنن ازش

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑