کیکیخی مدیر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 623 عنوان بنظرتون تهران فردا تعطیل میشه وای 😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست عین هفته های قبل آخه شنبه ها باز بود یکشنبه به بعد رو تعطیل میکردن خیلی سرم درد میکنه امروز رفتم سرکار اصلا حالم بد شد نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون دیروز | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسجعفریوپیاز عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4293 چون هوا سرده آلوده هم هست باز تهران هواش خوبه من یه استان کوهستانی هستم هوا به شدت سرد هست اما دلیلی نداره تعطیل شیم تعطیلی بهت چسبیده اما لطفا دل به کار بده کارمندی کارش سبکه
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 5076 همچین سرد و الوده نیس ک تعطیل کنن کمبود برق و گاز دارن ک تعطیل میکنن ربطی ب سرما و الودگی نداره مسخرشون کردم دیگه😂 از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...
کیکیخی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 623 والا امروز سیستم گرمایشی خیلی کم بود همه سردشون شده بود انگشت های دست یاری نمی کرد کار کنیم دقیقا نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون
کیکیخی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 623 باز تهران هواش خوبه من یه استان کوهستانی هستم هوا به شدت سرد هست اما دلیلی نداره تعطیل شیم تعطیلی به ... عزیزم شما میدونی دل به کار نمیدم؟ از کجا میدونی آسونه اتفاقا خیلیم سخته نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 39106 هوا سرده خب خب باشهتا خود عید هوا سردههمشو تعطیل کنن ینی لینک ناشناس: https://daigo.ir/secret/2766070756
کیکیخی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 623 خب باشهتا خود عید هوا سردههمشو تعطیل کنن ینی گاز نیست سیستم گرمایشی ها هم کم میکنن نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون
elshid عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 489 همچین سرد و الوده نیس ک تعطیل کنن کمبود برق و گاز دارن ک تعطیل میکنن ربطی ب سرما و الودگی نداره ادارات دولتی خیلی سرد بود با حداقل گرمایش کار می کردن والا اصلا مفید نبود امروز وقتی دفترها سرد هستن چطور می شه کار کرد
اردک_تک_تک عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 7103 بنده خدا پس کارگر های شهرداری چی بگن من صدای جارو زدنشون رو نصفه شبا می شنوم
ملکه_انگلیسس عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3015 گاز نیست سیستم گرمایشی ها هم کم میکنن عزیزم چاره ای نیس لباس زیاد بپوشمن دوتا شلوار تو کرکی مپوشم بالا تنه ام زیرپوش لباس پشمی کاپشن گرم
چیپسجعفریوپیاز عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 4293 عزیزم شما میدونی دل به کار نمیدم؟ از کجا میدونی آسونه اتفاقا خیلیم سخته به نظر من کادر درمان و مهندسان و کارگران معادن سخت ترین شغل رو دارن که تعطیلی هم ندارناز متن تاپیک ات معلوم هست
کیکیخی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 623 به نظر من کادر درمان و مهندسان و کارگران معادن سخت ترین شغل رو دارن که تعطیلی هم ندارناز متن تاپیک ا ... چرا قضاوت میکنی کار هر کسی سختی خودشو داره دارم میگم مریضم سرم درد میکنه نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون
elshid عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 489 از سرما بینیم قرمز شده بود مثل این می مونه که الان برقا قطع بشه می تونید سرمای خونه رو تحمل کنید و کار کنید؟ساختمان ادارات هم امروز یخچال بود با اینکه همه کت و پالتو تنشون بود اما گرم نمی شدیم
کیکیخی مدیر استارتر عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 623 از سرما بینیم قرمز شده بود مثل این می مونه که الان برقا قطع بشه می تونید سرمای خونه رو تحمل کنید و ک ... دقیقا هی میگن برید سرکار درک ندارن نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون