2777
2789

چند روز بستری میکنن

دردای بعد عمل تا چه حده؟

زود ب زود مسکنن میزنن؟ 

موقع ترخیص ک شیلنگو از کلیه میکشن بیرون درد داره؟

سوند میذارن اگه میزارن بعد بیهوشی میزارن یا قبلش؟ (از سوند بیشتر از عمل میترسم😢)

کسی تجربه ای داره بگه عزیزاتون دعا میکنم ک همیشه سالم باشن کار دیگه ای از دستم نمیاد جز این در برابر لطفی ک میکنین جواب میدین.

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بهتره که لیزری باشه چون کلیه حساسه و این که دکتر واقعا وارد باشه منم یک بار رفتم لیزر الان هم د ...

الان دوباره سنگ داری؟ 

عمل شماهم از پهلوتون بود ؟ یا مجرای ادرار؟ 

هزینه هاتون چقد شد

کی قراره بری عمل؟من یه دارویی رو امتحان میکنم احساس میکنم سنگ رو از بین برده اخر هفته مینرم سونوگراف ...

سه شنبه ازمایش و سی تی میبرم دکتر ببینه نوبت بزنه☹سنگم بزرگه روز ب روزم بزرگتر میشه هرکی هر چی گفت خوردم ولی بزرگتر شد

هیچ کدوم -لیزری هست هیچ گونه برش نیست لیزر زوم میکنه رو سنگ داخل کلیه اونو خورد میکنه

عزیزم اون وقت برامن با شما فرق داره شما سنگ شکنی لیزری کردین من کاملا بیهوش میشم و یه روز قبل بستری میشم من روش پنل  میکنم نت هست بزن نگاه کن خود دکتر گفت از پهلوت سوراخ میکنم تا کلیت

۲۷ میل مطمئنی؟ مادر من از راه مجاری لیزر کرد و براش لوله گذاشتن بله سند دارید و لوله رو یه مدت بعد ...

اره گلم مطمعنم ۲۲ بود بزرگ شده الان شده ۲۷ برای من از پهلوم عمل میکنن یبارم بچگی عمل باز رفتم☹دعام کنین نگران دخترمم اگه برنگردم چی