2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11603 بازدید | 419 پست
دقیقا الان شوهر منم منو مقصر کرده میگه تو تهمت زدی اخلاقش چشم چرونی میکنه اخرم میگه تو بد فکر کردی ب ...

پس دیگه بی توجه باش اون راهی رو ک نباید میرفتی رفتی الان دیگه حساسیتو بزار کنار و سرتو ب زندگی خودت گرم کن چون اقایون این نگاه هارو ج .ن س.ی برداشت میکنن و توهم میزنن تو خیالاتشون بزار هر کاری دوست دارن بکنن ولی گفتم تو سعی کن کانون زندگی تو گرمتر کنی ببین شوخرت چیا دوست داره همونا رو پر رنگتر کن همسر من ب تمیزی خونه حساسه وقتی میاد خونه انتظار چایی داره ببین رگ خواب شوهرت چیه با صد برابر توان براش انجام بده الان ک بچه داری باید بخاطر بچه هات ادامه بدی بیشتر ب خودت برس نگو بچه هام واجبن و اولویت با اوناس لطفاحتی اگه قاب گوشیتم کهنه شده سعی کن عوضش کنی

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیبگم والا خدا ازشون نگذره ک زندگی بقیه رو خراب میکنن حالا مجرد بودن یچیزی ولی متاهللللل رو اصلااا . ...

میدونی چرا اونا چوبشو نمیخورن ؟؟چون ذات درستی ندارن همین خانم بعدا معلوم شد پدرش جاهای دیگه میره اینا یا ذات ندارن یا شیر پاکی نخوردن بخاطر همین کائنات جزو اولویت هاش ادم کردن اینا نیست 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
پس دیگه بی توجه باش اون راهی رو ک نباید میرفتی رفتی الان دیگه حساسیتو بزار کنار و سرتو ب زندگی خودت ...

شوهرم میل جنسی اش زیاد میخوام ی چیزی بدم بخوره میلش قط بشه ازش متنفرم همه این هیزبازی هاش بخاطر رابطه اس که همش بهش فکر میکنه عوضی. من براش کم نذاشتم ولی اون سیر مونی نداره ی کثافت ب تمام معناس

شوهرم میل جنسی اش زیاد میخوام ی چیزی بدم بخوره میلش قط بشه ازش متنفرم همه این هیزبازی هاش بخاطر رابط ...

من از یه جا شنیدم ک قرص ال دی هرمون های مردانه رو کم میکنه یه خانم میگفت روزی یه دونه قاطی غذاش میکنم  میدونم درست نیست این راهکارو دادن ولی انتخاب با خودته امتحانش یا نه من فقط قصدم کمک بوده 

من از یه جا شنیدم ک قرص ال دی هرمون های مردانه رو کم میکنه یه خانم میگفت روزی یه دونه قاطی غذاش میکن ...

اعتماد ب نفس شوهرم فقط ‌....‌.‌اون از بین بره دیگه انقدر جلو خانم ها ادعا در نمیارا

ممنون عزیزم کاش جواب بگیرم دعات میکنم

انشالله شوهرت سر به راه بشه و سر عقل بیاد مردا رو دوست ناباب بیشتر از راه به در میکنه امیدوارم خدا یه راهی رو برات باز کنه تا زندگیت هموار تر بشه 

اعتماد ب نفس شوهرم فقط ‌....‌.‌اون از بین بره دیگه انقدر جلو خانم ها ادعا در نمیارا

خب تاثیر هورمون مسخرهه اشونه دیگه اداعای اقایون تو این مورد خروار خروارههههه تو خیابون چشم چرونی کرد تو ام ب اقایون تو ی ماشین های مدل بالا نگاه کن بعدا هم اصلا گردن نگیر البته اگه بفهمی کار ب جای باریک میکشه امتحانش نکن