2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12105 بازدید | 420 پست

سلام عزیزم .متاسفانه فقط میتونی به اون زن بی محلی کنی حرفی بزنی شوهرت به روت درمیاد .

خوبه شوهر داره .شوهرش یعنی متوجه زنش نشد که خیره بود؟ معتادی چیزی هست؟ 

نمی‌دونم چرا اینجور مواقع چشم همه کور میشه به جز زن اون مرد و‌نمیبینن رفتارهای اون زن رو .برات صبر آرزو میکنم وگرنه وقتی شوهرت اینطوری باهات برخورد می‌کنه هر حرفی بزنی علیه زندگیت هست زود تر از آنچه می‌ترسی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم .متاسفانه فقط میتونی به اون زن بی محلی کنی حرفی بزنی شوهرت به روت درمیاد .خوبه شوهر داره ...

بنظرت ب اون زن تیکه نندارم؟ دفعه بعد دیدم . مثلن بگم  دوستم میگفت ی زن شوهردار خراب ب شوهرم چشم داشت رفتم ب شوهرش گفتم ...... میگم شاید بترسه 

بنظرت ب اون زن تیکه نندارم؟ دفعه بعد دیدم . مثلن بگم دوستم میگفت ی زن شوهردار خراب ب شوهرم چشم داشت ...

نمی‌دونم اخلاقشون‌چطوره؟ بلبل زبونه و پرخاشگر یا آروم و آبرو دار .

تو خونه خودت ابدا چیزی نگو .چون‌مهمونه همه طرفش درمیان .

شوهرش اونجا نبود و ندید؟ 

نمی‌دونم اخلاقشون‌چطوره؟ بلبل زبونه و پرخاشگر یا آروم و آبرو دار .تو خونه خودت ابدا چیزی نگو .چون‌مه ...

همه بودن ولی هیچکس حواسش ب اون نبود همه داشتن حرف میزدن میخندیدن این جلو من شوهرم نشسته بود

همه بودن ولی هیچکس حواسش ب اون نبود همه داشتن حرف میزدن میخندیدن این جلو من شوهرم نشسته بود

اکثرا ازین زنها و دخترای خونه خراب کن تو زندگیشون دارن .حالا رفتار شوهراشون متفاوته .لعنت خدا بهشون .

اکثرا ازین زنها و دخترای خونه خراب کن تو زندگیشون دارن .حالا رفتار شوهراشون متفاوته .لعنت خدا بهشون ...

خدا جوابش بده منم میتونم مثل خودش رفتار کنم ولی ب شخصیتم نمیخوره هم این که شوهرم بشددتت روم حساس چشمش فقط تو مهمونی ب منه نمیدونم چرا

باورم نمیشه اصلا بهش نمیومد این انقدر کثافت باشه خیلی ب زنه اعتماد داشتم

ببین بهش نزدیک شو

اول ب چشماش نگو بعد پبشونیش رو نگا کن 

چندیم بار  تو یه مجلس این کارو بکن دچار اضطراب میشه دیگه نگاه نمیکنه

یا اینکه اگه جایی دیدیش ایستاده بود نگاه چشما کن نگاه کفشاش کن چند مرتبههه بازم دچار اضطراب میشه.

ولی پیشونی از همه بدتره