2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 12251 بازدید | 420 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی راه منو نرو به شوهرت نگو ک متوجه نگاه اون خانوم شدی و بهشون زمان بده خود خوری نکن این بهترین فرص ...

یجورایی درست میگید 

ولی یجورایی هم انگار قراره دستی دستی  زندگیشو  تقدیم کنه ک باد فناه بره . اول جوونی اول زندگی اگ حواسش ب زندگی نباشه افسار زندگی باید سفت نگه داره  بعدا میگن خودش بیخیال بود مراقب مردش و زندگیش نبود . شوهرم وقتی ببینه زنش شله   راحت میشه  میگه منگله  نمیفهمه پس برم  راحت دوست شم اون  اگر حساس بود ب نگاهای خیره شده واکنش نشون میداد وقتی اینجوره پس یعنی  حساس نیست و... .

به نظر من باید حد وسط رو بین این دو قضیه انتخاب کنه چون حرف یک عمر زندگیه و خیلییییی  حساب شده  مراقب زندگیش باشه و از ی مشاور خیلی خوب هم راهنمایی بگیره 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
چون خیلی ادامه میدههمیشه با پنبه سر ببراشتباه کردی ب شوهرت گفتی

اره نباید میگفتم  . خیلی سخت بود شوهرم داشت جلو چشمم ب اون نگاه میکرد نگاه عادی نبود 😭😭😭 اون زنه هم بدجورس نگاهه شوهرم میکرد  

یجورایی درست میگید ولی یجورایی هم انگار قراره دستی دستی زندگیشو تقدیم کنه ک باد فناه بره . اول جوو ...

اره نگمم مطمئنم ب جای بدی میره . من زندگیم دوس دارم براش زحمت کشیدم دو تا بچه دارم 

نه چرا بزنم گفتم که با شوهرم رفیق بودم بهش اعتماد داشتم مثل یک دوست تمام حرفاش بهم میگفت اما کاری نم ...

اره عزیزم.‌پاره پورش کردم🫢🫢🫢🫢

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یجورایی درست میگید ولی یجورایی هم انگار قراره دستی دستی زندگیشو تقدیم کنه ک باد فناه بره . اول جوو ...

من مشاورم رفتم اونم مشاور اومد ولی یه جور منطقی حرف میزد ک مشاور ب من کیگفت شاید تو بد برداشت میکنی در حالی ک وقتی میرفتم اتاق میدیدم رو به روی هم وایسادن و بگو بخند بعد اون خانم هم محجبه و.... درحالی ک شوهر منو میدید کم کیموند لباساشم در بیاره  منم هی چشم غره رفتم و اون خانم فهمید ک من حساسم و بدتر شد شوهرم هر بحثی میشد پای اونو میکشید وسط طوری شده بود ک مقصر من شده بودم  

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
توام خیلی عادی با شوهر اون حرف میزدی و مخاطب قرارش میدادی

شوهرم دوس نداره  همیشه بهم میگه حد نگه دار باهاشون صمیمی نشو داماد خواهرشوهرمم بشدت هیز خیلی منو نگاه میکرد ولی من اصلا بهش نگاه نکردم رفتم اونور نشستم پشتم بهش شد ولی عروسشون خراب عوضی جلو چشم شوهرم نشسته بود ادعا درمیاورد با چشاش چشم شوهرم میخورد

اره نگمم مطمئنم ب جای بدی میره . من زندگیم دوس دارم براش زحمت کشیدم دو تا بچه دارم

اگه بچه داری ک هیچی من نامزد بودم اون موقع  اگه بچه داری به شوهرت بیشتر محبت کن اومقدر بیشتر ک خودش شرمنده شه از رفتار اون خانم ولی به روی شوهرت نیار چون توجهش به اون خانم بیشتر میشه 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
من مشاورم رفتم اونم مشاور اومد ولی یه جور منطقی حرف میزد ک مشاور ب من کیگفت شاید تو بد برداشت میکنی ...

دقیقا الان شوهر منم منو مقصر کرده میگه تو تهمت زدی اخلاقش چشم چرونی میکنه اخرم میگه تو بد فکر کردی با ی دعوا بزرگ جمع میکنه

من مشاورم رفتم اونم مشاور اومد ولی یه جور منطقی حرف میزد ک مشاور ب من کیگفت شاید تو بد برداشت میکنی ...

چیبگم والا خدا ازشون نگذره ک زندگی بقیه رو خراب میکنن حالا مجرد بودن یچیزی ولی متاهللللل رو اصلااا .

ب والله اگ ما بودیم این کارا رو میکردیم چناااان از خدا و کائنات و نمیدونم کارما و شوهر و فک و فامیل و حتی بچه  چوبشو میخوردیم ک دیگه پا نمیشدیم .ـ حالااا بقیههه همون هرزه ها روز ب روز پیشرفت میکنن جوون تر میشن  خوشحال ترن  و...

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
اگه بچه داری ک هیچی من نامزد بودم اون موقع اگه بچه داری به شوهرت بیشتر محبت کن اومقدر بیشتر ک خودش ...

دوتا بچه دارم عزیزم شوهرم بی چشم رو ترین آدم که دیدم انقدر خوبی کردم هیچ کدوم براش مهم نیست تو ی دقیقه میزنه دهنم میاره پایین روانیه خدا جوابش بدا من کسی ندارم

چیبگم والا خدا ازشون نگذره ک زندگی بقیه رو خراب میکنن حالا مجرد بودن یچیزی ولی متاهللللل رو اصلااا . ...

دقیقا مادر خود همین دخترا با وجود ۴بچه خیانت کرد راحت جدا شد ازدواج کرد هیچ کسم پشتش حرف نزد