2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11234 بازدید | 405 پست
من نسبت به اون کاربر حس خوبی ندارم این حرفا طبیعی نیست...

متاسفانه منم حس خوبی ندارم البته شاید فرهنگها متفاوت باشه ها  چون ما خودمون معمولا تو اطرافیان  بعد از ازدواج همه رو به چشم خواهر و برادر میبینیم نمی‌گیم آقا امید مثلا میگیم داداش امید مردها هم معمولا زن هارو خواهر خطاب میکنن هیچوقت هیچوقت هم نشنیدم همچین اتفاقی تو زندگی براشون پیش بیاد 

چون واقعا عین خواهر و برادر میبینن و حریم ها واقعا خواهرانه و برادرانه هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم الان زنگ زد گفت از صبح حالم بد کردی چرا بهم تهمت زدی  مگه میشه آدم ناموس خودش ب چشم بد نگاه کنه   بهم گفت چرا این حرف زدی  خیلی روانی شده منم بهش گفتم انشالله من اشتباه کردم دفعه بعد که بریم اونجا میبینم چیه .بعد گفتم اون دختره بهت خیره شده بود چون تو جلب توجه کردی  خیلی شوهرم خودشیفته اس ی کار هایی میکرد همه حواسشون ب اون باشه  خلاصه قط کرد.