تو فامیل شوهرم زنی هست که چندین بار زل میزنه ب شوهرم😔😔😔😔 بار اول که من شوهرم پیش هم نشسته بودیم داشت نگاه میکرد از آینه که شوهرم بهم گفت فلانی از کی داره مارو نگاه میکنه روش کم نکرد همین جوری نگاه کرد تا گذشت بعد از چند ماه باز دیشب خیلی به شوهرم خیره شد شوهرم قرمز شده بود متاسفانه شوهرمم نگاهش میکرد چیکار کنم خیلی میترسم
از چی میترسی ؟شوهر من توی دانشگاه تدریس میکنه کراش العالمینه واسه خودش عین خیالم نیست
ا
مطبین همسر شما بندرت توشون متاهل پیدا میشه بحث سر خانوما متاهله چشم چرونه که در نبود شوهرشون هزار گند و کثافت میتونن بخورن و ترس بکارت و حاملگی هم ندارن و مکان هم تامین میکنن. از مجردی که زیر سقف ننه باباشه و بی پول و دانشجو هیچ احدی نمیترسه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دختره بار اولش نبود شوهرم ی بار بهم گفت ببین زن رضا چجوری ماه نگاه میکنه دیدم واقعا نگاه میکرد هیچی نیست شوهر اون بهش محبت نمیکنه شوهر عوضی من پیش بقیه بهم توجه میکنه از سیاستش که زن ها بگن چه مرد خوبی
شوهر منم بشدت زبون باز جلب توجه میکنه خودشیفته اس فقط از خدا میخوام ب زمین گرم بخوره
عزیزم انگار مشخصات شوهر منو گفتی.و دقیق بهت بگم...دلیل جلب توجه خانم ها همین چرب زبونیشون هست. شوهر منم خودشیفتست ،پخی نیست،ولی خودشو دست بالا میگیره. باورت نمیشه بگم نظر پزشک رو هم جلب کرد و باهاش به من خیانت کرد.خانمه ۲تا بچه داشت😐😐😐😐😐😐😐😐
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎