تو فامیل شوهرم زنی هست که چندین بار زل میزنه ب شوهرم😔😔😔😔 بار اول که من شوهرم پیش هم نشسته بودیم داشت نگاه میکرد از آینه که شوهرم بهم گفت فلانی از کی داره مارو نگاه میکنه روش کم نکرد همین جوری نگاه کرد تا گذشت بعد از چند ماه باز دیشب خیلی به شوهرم خیره شد شوهرم قرمز شده بود متاسفانه شوهرمم نگاهش میکرد چیکار کنم خیلی میترسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره خیلی بعضی مردا هرزه هستن اما خود خانما همه رفتار خوبی ندارن اول خود خانم نخ میده من از همسرم دفاع نمیکنم ولی زن باید درست رفتار کنه حالا هر کی میخوا باشه شخصیت داشته باشه و برای خودش ارزش قائل باشه
اول از شوهرت میپرسیدی تو از کجا فهمیدی داره نگاه میکنه؟حتما شوهرت نگاه کرده که اونم نگاه کرده بعدشم ...
متاسفانه پیش اونا همیشه پیش هم خوبیم میگیم میخندیم اون انگار از اخلاق شوهرم خوشش اومده شوهرم با سگ فرقی نداره ولی پیش زن ها خودش خوب جلوه میده . شوهر اون محل سگ بهش نمیده البته سبک نیست مثل شوهر من بشدت باشخیصت ولی انگار سرد مزاج. شوهر عوضی گرم مزاج از رفتاراش میشه فهمید که اون زن فهمیده
کلا دم پرش نباش اگه بخوای چیزی بگی چون فامیله شر به پا میشه واز طرفی شاخکای دو طرف حساس میشه و میشه آغاز یه داستان عاشقانه بعد بقیه شو دیگه نمیتونی جمع کنی .