2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10782 بازدید | 404 پست
عنوان خوب نبوداما جایی که اون هست اصلا نروو اینکه مطمئن شو همسرت باهاش ارتباط نداشته باشهمشکوکهآدم ه ...

ببخشید عصبی هستم نمیدونم چی نوشتم. نه فکر نکنم چیزی باشه چون خانواده بشدت غیرتی هستن که خونریزی راه میوفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

دهن شوهرتم جر بده

ما اصلا بهم دیگه اجازه نمیدیم از حد خودمون خارج بشیم

هردو رعایت می کنیم

پس برا چی زندگی می کنیم

اومدیم آرامش بسازیم نه اینکه ساعت های همدیگه رو خراب کنیم

اگر آرامش نباشه چه لزومی داره با هم بمونیم

نه مظلوم نبودم خیلی بد ب دختره نگاه کردم خودش فهمید

واسه این هرزه نگاه فایده نداره 

تو تنهایی بشورش پهنش کن رو بند 

حواست باشه کسی چیزی نفهمه 

ولی تهدیدش کن براش دردسر میشه اگه پاشو از گلیمش دراز تر کنه .اون که نمیتونه بره پیش کسی بگه تو چی گفتی بهش 

واس خودش دردسر میشه😈

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دهن شوهرتم جر بدهما اصلا بهم دیگه اجازه نمیدیم از حد خودمون خارج بشیمهردو رعایت می کنیمپس برا چی زند ...

ب شوهرم گفتن چرا نگاهش میکردی اونم گفت اگر یک بار دیگه همچین حرفی بزنی لهت میکنم اون جای خواهرم دوس دارم

تا حالا نگاه با معنی نکرده بود زنه ۶سال رفت آمد داریم این بار سومه

احتمالانگاهش چشم چرونی نیست همسرتومیشناسی بهش اعتمادداری؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

دفعه بعد با هم نگاه بازی کزدن برو به دختره بگو میخوای شمارشو بدم زنگ بزنی حرفی داری بگی با زل زدن که چیزی عایدت نمیشه.

استارتر گفتی شوهرت هیزه اگه دوباره به زنی نگاه کرد بهونه بیار و مجلس ترک کن برو خونه. بدون دعوا بهش بگو خواستم راحت باشی به هر کی خواستی نگاه کنی

💙💙💙💙
واسه این هرزه نگاه فایده نداره تو تنهایی بشورش پهنش کن رو بند حواست باشه کسی چیزی نفهمه ولی تهدیدش ک ...

عزیز من تروخدا الکی شیر نکن این بنده خدارو.من مطمینم زیادی حساس شدع