2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10732 بازدید | 404 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگم که شوهرم اول منو میکشه

نترس 

ترس برادر مرگه 

نمیگم شورش بدی ولی زیادی منفعل نباش نذار از مظلومیتت سو استفاده کنن

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بذار نگاه کنه پسر خوشگل رو نگاه میکنن😂

البته این اون زمانی صدق میکنه که شوهرت درست باشه 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

والا خودم چندبار پیش اومده به یه آقای خوش قیافه بیرون خیره بشم بعد یهویی دیدم خانومش اومده کنارش باو ...

خب طرف خوشتیپ باشه ادم خود به خود نگاه میکنه

ولی دیگه خیره نگاه کردن زشته

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
دیشب فقط ب خدا سپردمش خدا جوابش بده بدترین شب زندگیم شد

درکت میکنم 

منم این شرایط تورو داشتم خیلی سخته 

همسرم همیشه میگفت زن داییم دلش میخوا با من رابطه داشته باشه ولی همسرم میگفت بخاطر داییم کاری باهاش ندارم 

میدونم  بخاطر داییش کاری به زن دایی نداشت اما همیشه میگفت باید دخترش امتحان کنم و حالم خیلی بد میشد