2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10702 بازدید | 404 پست
دقیقا ولی حقیقتا زشته من الان که فکر میکنم خودم خجالت میکشم🤣

وای مهمون داشتیم .من خیلی اعصابم خورد بود و ذهنم درگیر ..این مواقع هم خیره میشم بیجا.شاممو خوردم سرسفره یهو پسرشون گفت چرا لقمه هامو میشماری.

نگو زل زده بودم ب بشقابش خودم هواسم نبود

زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

خب ببین اگه شوهرتم نگاش می‌کنه که قضیه کلا فرق می‌کنه باید اول جلوی شوهرتو بگیری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دفعه که زل زد به شوهرت یه جا نزدیک شوهرت براش باز کن اشاره کن بگو از دور اگه نمیچسبه بیا از نزدیک نگاه کن زنیکه خیره سر 

جمع کن خودتو😡

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ادم ندیده بودی مگه دختر 😂 بعضی کارا رو ادم خودشم نمیفهمه با چه منطقی انجام میده

🤣🤣

مثلا میخواستم کشفشون کنم...

با نگاه🤌🤭🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

قطع رابطه کن اه

هوا دچار غم است🥀انسان دچار تحمل🥀                                                                                                              آخر یه شب این گریه ها سویِ چشامو می بره🍂                                                                                                                   ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وای آرع🤣 بزنم خودمو له کنما🔪😵‍💫🤣دقیقا فک میکردن به شوهرای دره پیتشون نگاه میکنم🤣

ایییییی الان که فکرش میکنم به چه آدمایی چندشی به چشم برادری نگاه میکردم و ادم‌حسابشون میکردم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
وای مهمون داشتیم .من خیلی اعصابم خورد بود و ذهنم درگیر ..این مواقع هم خیره میشم بیجا.شاممو خوردم سرس ...

🤣🤣  ارع برای منم پیش اومده 

کلا جلو خانواده ها بخصوص خاندان شوهر باید خیلی با احتیاط رفتار و نگاه کرد

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

نمیشه خواهر شوهر سیریشم هرروز باشوهرم تلفنی حرف میزنن گاهی میریم خونشون

ربطش به خواهر شوهرت چیه؟😐