تو فامیل شوهرم زنی هست که چندین بار زل میزنه ب شوهرم😔😔😔😔 بار اول که من شوهرم پیش هم نشسته بودیم داشت نگاه میکرد از آینه که شوهرم بهم گفت فلانی از کی داره مارو نگاه میکنه روش کم نکرد همین جوری نگاه کرد تا گذشت بعد از چند ماه باز دیشب خیلی به شوهرم خیره شد شوهرم قرمز شده بود متاسفانه شوهرمم نگاهش میکرد چیکار کنم خیلی میترسم
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...
به شوهرت جوری که خودش بشنوه بگو تا چشاتو درنیوردم سرتو بندا پایین، به اون عنتر خانومم با نگاه های خیره ات و لبخند باهاش حرف بزن، ترجیحا نگاه به بین دوابرو کن اینجوری روش کم میشه
ذاتش خرابه حواست به شوهرت باشه تا حد امکان باهاشون برخورد نکنین
متاسفانه عروس خواهرشوهرم هست مجبوریم رفت آمد کنیم هربار بریم اونم اونجاس هر ۳ماه یک بار من برام مهم نبود ولی شب دیدم شوهرمم نگااش میکنه قرمز شده بود شوهرم
من زل نمیزدم ولی فکر میکردم مثل فامیل خودمن میگفتممیخندیدم زناشون حساس شده بودن😂😂😂اه اه اه چقدر ...
وای آرع🤣
بزنم خودمو له کنما🔪😵💫🤣
دقیقا فک میکردن به شوهرای دره پیتشون نگاه میکنم🤣
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤