2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10786 بازدید | 404 پست
بعضیا نگاهشون خیرس.ولی منظوری ندارن

دقیقا 

ولی حقیقتا زشته 

من الان که فکر میکنم خودم خجالت میکشم🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه عروس نیست؟آخه من اوایل ازدواجم به همه فامیل شوهرم نگاه خیره وار میکردم چقدر چیپ بودم😵‍💫

من زل نمیزدم ولی فکر میکردم مثل فامیل خودمن میگفتم‌میخندیدم زناشون حساس شده بودن😂😂😂

اه اه اه 

چقدر خنگ بودیم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

به شوهرت جوری که خودش بشنوه بگو تا چشاتو درنیوردم سرتو بندا پایین، به اون عنتر خانومم با نگاه های خیره ات  و لبخند باهاش حرف بزن، ترجیحا نگاه به بین دوابرو کن اینجوری روش کم میشه

تازه عروس نیست؟آخه من اوایل ازدواجم به همه فامیل شوهرم نگاه خیره وار میکردم چقدر چیپ بودم😵‍💫

ادم ندیده بودی مگه دختر 😂 بعضی کارا رو ادم خودشم نمیفهمه با چه منطقی انجام میده

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 قفلی این روزا ...

زنان متاهل چیه دیگ بگو دلیل هرزگی فامیلتون خوب به شوهرت بگو نگاه نکن اون هیز شوهر تو چرا نگاش میکنه

عزیز کسی با نگاه کردن هرزه نشده ها تو بغل شوهرش که نبود عجبا 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
ذاتش خرابه حواست به شوهرت باشه تا حد امکان باهاشون برخورد نکنین

متاسفانه عروس خواهرشوهرم هست مجبوریم رفت آمد کنیم هربار بریم اونم اونجاس هر ۳ماه یک بار  من برام مهم نبود ولی شب دیدم شوهرمم نگااش میکنه قرمز شده بود شوهرم

من زل نمیزدم ولی فکر میکردم مثل فامیل خودمن میگفتم‌میخندیدم زناشون حساس شده بودن😂😂😂اه اه اه چقدر ...

وای آرع🤣 

بزنم خودمو له کنما🔪😵‍💫🤣

دقیقا فک میکردن به شوهرای دره پیتشون نگاه میکنم🤣

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤