2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 10746 بازدید | 404 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این مواقع زل بزن تو چشاش با یه لبخند ژگوند، ۱۰۰٪تضمینی کاری ک خودم کردم

زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم  خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم کمی سرش آورد بالا باز شوهرم نگاه کرد دید من زل زدم بهش دیگه نگاه نکرد

والا خودم چندبار پیش اومده به یه آقای خوش قیافه بیرون خیره بشم بعد یهویی دیدم خانومش اومده کنارش باور کن از خجالت و شرم میخواستم بمیرم، متاسفانه حلقه هم نمیندازن اکثر آقایون. بعد فکر کن بدونی طرف متاهله و راست راست بهش نگاه کنی🥴

بنظرت ی روز شام دعوتشون کنم ی تیکه بندارم بعش

نه تو خونه خودت نباید به مهمون بی احترامی کنی

یه جای دیگه که خیلی دیدی ذل زده به شوهرت بلند بگو خانم فلانی خیلی نگاه می‌کنی پسندیدی؟

اگه توجیه کرد یا بهونه آورد بگو والا هر وقت دیدمت داری به شوهرم نگاه می‌کنی چیزی میخای بگی؟ کاری داری

زل زدم بهش چپ چپ نگاهش کردم خیلی بد فهمید رفت اونور نشست بعد دیدم شوهرم هم داره بهش نگاه میکنه اونم ...

عزیزم جایی که اون هست نرو

اگه دیدی نگاه میکنه بپرس سوالی داری؟ یا حرفی داری؟ ولی با حالت دعوا نگو ما نمیشناسیم شاید دعوا درست کنه