2777
2789

خواهر شوهرم فوت شده 

بعد دو روز ساعت ۱۲ شب جاریم زنگ زد تسلیت گفت مسجد و تشییع جنازه هم نیومد فقط شوهرش و مادرشوهرم اینا اومدند 

ما برای مراسم چهلم کارت دعوت میفرستیم برای مراسم شام ...

منم به خواهرم سپردم فقط برادرشوهرمو و مادرشوهرم اینارو دعوت کنه جاریمو قلم بزنه 

کارم درست بود ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

ببخشید بچه ها شوهر خواهرم منظورمه اشتباه نوشتم اعصابم سر جاش نیست 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هر کسی نفهمید باید یه طوری بفهمونیش

درسته 

روحشون شاد 🙏

شاید بنده خدا در شرایط مناسبی نبودند 

شما بفرست دعوت نامه 

اما اگر باز نیومدند اون وقت مشخص میشه که قصد و غرضی پشت این قضیه بوده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
روحشون شاد 🙏شاید بنده خدا در شرایط مناسبی نبودند شما بفرست دعوت نامه اما اگر باز نیومدند اون وقت مش ...

نه میشناسمش تازه شوهرم به برادرش سپرده بود گفته بود زنم ارزش یه تسلیت گفتن هم نداره که زنت زنگ نزده بهش بگه ؟ 

به خاطر همون زنگ زد وگرنه اونم نمیکرد 

معلومه اعصابت سرجاش نمیمونه خواهرمن وسط عزا به فکر کینه کدورتی 

ول کن بابا کوتاه بیاد 

هرکی اومده به خودش حرمت گزاشته هرکیم نیومده لابد برای خودش دلیل داره 

دیگه از مراسم عزا هم داستان درمیاد 

خدا بیامرزه شوهرخواهرتو و به خواهرت صبر بده

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خانم شما چه حالی داری توی عذا هم دنباله خاله زنک بازی ای دوست نداری دعوتش نکن ولی مردم بدهکارتون که ...

آره به نظرم اگر کسی هم میپرسید میگفتی مریضه زنگ زده به من تسلیت گفته عذر خواسته 

هرچند دعوت هم کنی نمیاد البته شما بزرگی خودتون نشون میدی دعوت کنی و اون شعورش

بابا ول کن وسط عزاداری این چیزا چیه

ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خانم شما چه حالی داری توی عذا هم دنباله خاله زنک بازی ای دوست نداری دعوتش نکن ولی مردم بدهکارتون که ...

خانم چه لحن حرف زدنه من تو همه غم و شادیای این خانم بودم ورشکست شدند من همسرمو جلو فرستادم دستشونو بگیره خونشو عوض کرد من تنهایی رفتم کمکش دست تنهاش نزارم  انتظار ندارم مسجد بیاد ولی حتی نمیتونست یه زنگ بزنه به من تسلیت بگه انقدر غریبه شدم ؟؟ 

شوهرم بعد دو روز برادرشو دیده بود گفته بود خانمم ارزش یه تسلیت هم نداشت ؟ برای حرف شوهرم زنگ زده بود وگرنه اونم نمیکرد 

منم تازه الان تاپیک زدم بگم دعوتش کنم یا نه بازم با بی شعوری این خانم من میگم احترام بزارم گذشت کنم شدم خاله زنک ؟؟ 

خانم چه لحن حرف زدنه من تو همه غم و شادیای این خانم بودم ورشکست شدند من همسرمو جلو فرستادم دستشونو ب ...

عزیزم کمک کردی دستت درد نکنه ولی مجبورت نکرده بود که؟من تاپیک های قبلیتون رو چک کردم انگار کلا ازش خوشتون نمیاد پس ولش کنید خیلی ها هستن که علاقه ای به عذا و شرکت توی مراسم های این چنینی ندارن و بله کارتون خاله زنکه چون الان باید سعی در آروم کردن خواهرتون داشته باشید ولی دنبال دعوا با جاریتونید و خواهر داغدارتون هم درگیر مسائل خودتون می کنید