2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 423 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کمی بزرگ تر ولی خیلی سرتر ام اون قد کوتاه چاق بی ریخت

می‌دونی ب این چیزا نیست کلا زنی که کرم بریزه برای مردها جالبه و خیلی میرن تو فکرش نمی‌دونم چه مرضی هست صدم زن خودشون خوشگل و حوری باشه ولی فقط برای هوس 

دقیقا

زیاد خودتو ناراحت نکن اکثراااا همین هستن مگه اینکه خیلی طرف با شخصیت باشه یه مردی تو فامیل ما مذهبی هم بود ژنه باهاش با عشوه سلام علیک کرده بود. دل و دین رو باخته بود و کم کم کشید کنار یعنی کار بجاهای باریک نکشید ولی خب در حد. نگاه و ... حرف و رفت و آمد. حواست باشه 

والا خودم چندبار پیش اومده به یه آقای خوش قیافه بیرون خیره بشم بعد یهویی دیدم خانومش اومده کنارش باو ...

اصولا 

اخلاقا

از نظر اسلامی

به مجردش هم نباید اینجوری نگاه کرد!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اسی راه منو نرو به شوهرت نگو ک متوجه نگاه اون خانوم شدی و بهشون زمان بده خود خوری نکن این بهترین فرصته که شوهرتو بشناسی این فرصتو از خودت نگیر با قطع کردن رابطشون به اون خانوم هم توجه نکن بزار ببین تا کجا پیش میرن من اگه عقل الانمو داشتم  هفت سال  قبل این لطفو در حق خودم میکردم چقدر موقعیتت شبیه منه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
اصولا اخلاقااز نظر اسلامیبه مجردش هم نباید اینجوری نگاه کرد!!!!

من اعتقاداتم مثل شما نیست. شما میتونی نگاه نکنی ولی من برای خودم مجاز میدونم به پسر مجرد خوش قیافه نگاه کنم!

درضمن اینکه نوشتم خیره منظورم این نبود که چشم برندارم از طرف. منظورم جوریه که هممون برمیگردیم به آدمی که خوش چهرست نگاه می‌کنیم!!! 

باورم نمیشه اصلا بهش نمیومد این انقدر کثافت باشه خیلی ب زنه اعتماد داشتم

به همسرت بگو چرا نگاش میکنی!! بعدشم قرمز شدنش دیگه چیه!! عضبه مگه!!! باید بهش اخم کنه.

وقتی که یکبار دیگه اونه زنه خیره شد همسرت صدات بزنه و با انگشت زنه رو بهت نشون بده و با زبان بدن بهش بفهمونه که عقب موندست و برای شما منگل بنظر میاد

😂به نظرم اگ خونه کسی بودید ب صاحب خونه بگو  خانم فلانی اسپند دارید میخوام دود کنم اخه خیلی  بهمون زل زدن میترسم نظر بشیم اتفاقی بیوفته . اگ خونه خودتون بودیدم دیگه خودت پاشو بگو اسپند بیارم دود کنم انگار خیلی تو چشیم و چشما رومون قفل شدع و ..

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!