تو فامیل شوهرم زنی هست که چندین بار زل میزنه ب شوهرم😔😔😔😔 بار اول که من شوهرم پیش هم نشسته بودیم داشت نگاه میکرد از آینه که شوهرم بهم گفت فلانی از کی داره مارو نگاه میکنه روش کم نکرد همین جوری نگاه کرد تا گذشت بعد از چند ماه باز دیشب خیلی به شوهرم خیره شد شوهرم قرمز شده بود متاسفانه شوهرمم نگاهش میکرد چیکار کنم خیلی میترسم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من کمی بزرگ تر ولی خیلی سرتر ام اون قد کوتاه چاق بی ریخت
میدونی ب این چیزا نیست کلا زنی که کرم بریزه برای مردها جالبه و خیلی میرن تو فکرش نمیدونم چه مرضی هست صدم زن خودشون خوشگل و حوری باشه ولی فقط برای هوس
زیاد خودتو ناراحت نکن اکثراااا همین هستن مگه اینکه خیلی طرف با شخصیت باشه یه مردی تو فامیل ما مذهبی هم بود ژنه باهاش با عشوه سلام علیک کرده بود. دل و دین رو باخته بود و کم کم کشید کنار یعنی کار بجاهای باریک نکشید ولی خب در حد. نگاه و ... حرف و رفت و آمد. حواست باشه
والا خودم چندبار پیش اومده به یه آقای خوش قیافه بیرون خیره بشم بعد یهویی دیدم خانومش اومده کنارش باو ...
اصولا
اخلاقا
از نظر اسلامی
به مجردش هم نباید اینجوری نگاه کرد!!!!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اسی راه منو نرو به شوهرت نگو ک متوجه نگاه اون خانوم شدی و بهشون زمان بده خود خوری نکن این بهترین فرصته که شوهرتو بشناسی این فرصتو از خودت نگیر با قطع کردن رابطشون به اون خانوم هم توجه نکن بزار ببین تا کجا پیش میرن من اگه عقل الانمو داشتم هفت سال قبل این لطفو در حق خودم میکردم چقدر موقعیتت شبیه منه
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …