2777
2789
عنوان

مادر بودن خیلی حس عجیبیه

79 بازدید | 6 پست

هم عاشق اینی که یه موجود کوچولو و بانمک رو داری بزرگ میکنی  هم از اینکه هیچ وقتی برای خودت نداری و حتی کارهای ساده ای که هر انسانی نیاز به انجامش داره رو نمی تونی برای خودت انجام بدی واقعا اذیت کننده است 

مثلا من فکر میکنم بعد از اینکه بچه ام بزرگ شد حتما باید مدتها زیر نظر دکتر گوارش باشم تا دوباره به تنظیمات اصلی برگردم 

نه می ذاره غذا بخورم نه می ذاره دستشویی برم 😅😅😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا کنین منم ازدواج کنم و تجربه کنم این حس و

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
من یه چیزایی از خودم فهمیدم که قبلا باور نمیکردم هستم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه اما واقعا یه روی ...

یه جیزی بگم 

من حس میکنم اصلا مغزم دیگه کار نمیکنه برای خودم فقط و فقط برای رفع نیاز های بچه آن کار میکنه 

تنها دلیلی که من زنده ام بچمه 

اینکه دوست دارم زندگی کنم 

یعنی مجبورم 

محکومم به زندگی بخاطر بچم 

خیلی خستم 

الان دلم میخواد داد بزنم 

میخوام بلند گریه کنم 

یکبار رفتم دستشویی گریه کردم

الان اشکم از بغل چشمام داره میریزه 

نمیخوام ببینه 

وقتی میبینه میگم پشه رفته 

ای خدا به بزرگیت قسمت میدم دلم شکسته دستمو بگیر

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
یه جیزی بگم من حس میکنم اصلا مغزم دیگه کار نمیکنه برای خودم فقط و فقط برای رفع نیاز های بچه آن کار م ...

دقیقا منم همینطورم

یعنی اولویت اول تا ده هزاااار بچمه 

بعد خودم

خدا میدونه اگر غذا نخوره منم نمیتونم بخورم 

چند روز پیش دستشو به بخاری سوزوند خدامیدونه بس که حرص خوردم و تو فکر دستش بودم دست خودمم با آبجوش سوخت 

پماد میزدم به دستش گریه میکرد میسوخت به دست خودمم میزدم تا دردشو بفهمم الهی بمیرم

بعد که میدید به دست خودمم میزنم با همون اشکاش میخندید ذوق میکرد دردش یادش میرفت 

خداییش یه چیز عجیبیه