2777
2789

دیشب تا تونستیم بهم دیگ فحش بد دادیم   کسانی که جریان نمی‌دونن تاپیک قبلی حوصله ندارم اصلان بیاین بهم دلداری بدین یه را حلی بدین به شما نیاز دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق داری والا الان تاپیک قبلتو خوندم

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
اون خودش بتر از بچش

الانم بجا قهر برو خونه ننش چندبار ک اینجوری اویزونش بشی دیگه پول نمیزنه برا ننش زبون داشته باش سیاست داشته باش دعوا نکن باهاش فقط بهش زخم زبون بزن تا خودشو جمع کنه

الانم بجا قهر برو خونه ننش چندبار ک اینجوری اویزونش بشی دیگه پول نمیزنه برا ننش زبون داشته باش سیاست ...

دیشب بهم گفت لباساتو جم من بور با بابات دلم پیش بچه‌هام بابا اینا شهر دوری دیگ تک تنهام مجبورم بمونم بسوزم بسازم  میخوام یکاری کنم اما نمیدونم چیکار کنم 

دیشب بهم گفت لباساتو جم من بور با بابات دلم پیش بچه‌هام بابا اینا شهر دوری دیگ تک تنهام مجبورم بمونم ...

اگه با ی وکیل خوب مشورت کنی میتونی ازش مهریه و نفقه بگیری اما وکیل ات خوب باشه بعدم جدا شو ازش اینکه همش ب فکر ننه اشع 

برو ب مادرشوهرت بگو هیچی تو خونه نداریم بخوریم بچهام گشنه ان پول ندارم بچها رو ببرم دکتر پسرتم اصلا ...

دیشب هم سر همین موضوع دعوا کردیم که پولش کجاست خودمونم هچی نداریم 

اگه با ی وکیل خوب مشورت کنی میتونی ازش مهریه و نفقه بگیری اما وکیل ات خوب باشه بعدم جدا شو ازش اینکه ...

ایشون بچه داره نمیشه که جدا بشه باید برای مشکلش راه حل درست پیدا کنه 

ایشون بچه داره نمیشه که جدا بشه باید برای مشکلش راه حل درست پیدا کنه

خب وقتی شوهرش شعور نداره و اصلا برای زن و بچش ارزش قایل نیس زن بیچاره تا کی تحقیر بشه کاش تو مدرسه ها از بچگی ب بچه ها شعور داشتن رو یاد میدادن