2777
2789
عنوان

میخام یه ماه قهر بمونم از پیش شوهر سگم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست
خب وقتی شوهرش شعور نداره و اصلا برای زن و بچش ارزش قایل نیس زن بیچاره تا کی تحقیر بشه کاش تو مدرسه ه ...

حرفتون کاملا درسته ولی خب جدایی با دوتا بچه سخته 

باید باهمسرش صحبت کنه و ی پولی در ماه به خرید خونه اختصاص بدن و پول بده همسرش بره خرید کنه که تا اخر ماه خوراکی کم نیاره

و حالا خانم خونه خودش اون پول مدیرت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یه سال هم قهر بمونم حین خیالش نیست. کلن میخام قهر بمونم حرف نزنیم اما مشکل پول چجوری میشه درستش ...

ببین اینجوری که تو گفتی شوهرت درامد داره باهاش منطقی با لحن خوب  حرف بزن بگو تو در ماه مثلا ۵تومن پول بده تا من  برای خونه خرید کنیم وبچه کوچیک داریم خدایی نکرده مریض شدن ببرمشون دکتر  و حالا هر خرجی که خودت بهتر میدونی بگو 

ببخشید اهل کجا هستین که رسم مهریه ندارین

خودم اهل افغانستان استم 9سال که اومدم تهران مادر شوهرم ایرانی حالا نمی‌دونم جریان عشق پدر شوهر ومادرشوهرم چجوری بود تعریف نمیکنه هلا تازگیا پدر شوهرم به رحمت خدا رفته مادر شوهرم توی افغانستان است خرجش کلن با شوهرم هست دوتا برادر شوهر دارم اونام به هر دوسه ماهی یبار مادرشون یاد میکنند 

خودم اهل افغانستان استم 9سال که اومدم تهران مادر شوهرم ایرانی حالا نمی‌دونم جریان عشق پدر شوهر ومادر ...

اها

ببین تو در هر صورت شرایط سختی داری چاره ای نیست فعلا تحمل کن به امید خدا شرایطت درست میشه