2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید از بابام عذر خواهی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرشوهرت چطور روش شده همچین چیزی بگه بعد چطور روش شده گله کنه!!!!شوهر شاهکارت چطور اومده اینو مطرح ک ...

عزیز من ایشون یک کلام به پدر شوهرشون نگفتن غذا تموم شده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب راست میگه یه کلوم میگفتی غذا نمونده دیگه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

باید میرفتی میگفتی تموم شده 

جواب ندادی بی احترامیه

من جات بودم به پدرشوهرم‌میگفتم ببخشید فلانی صدام زد، فراموش کردم بیام بهتون خبر بدم 

گروه قرمز❤️ وزن 

خب  درست میگه پدر شوهرت وقتی گفتی میرم غذا میارم دیگه بهش نگفتی که تموم شده بعد رفتی با شوهرت به حرف زدن به روی خودت هم نیاوردی. دعوت کردن اونا و عموش هیچ ربطی به این نداره که بهش نگفتی غذا تموم شده. 

عزیز من ایشون یک کلام به پدر شوهرشون نگفتن غذا تموم شده

این به کنار پدرشوهره با این سن و ریش سفید عقلش نرسیده خودشو واسه یه پرس غذا سبک نکنه ؟اینو ادم خونه پدرمادر عروس عقدیش نمیگه که 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

منم خونه پدرشوهرم بودم 

با این حال ک توی همه کارشون هستم و کمکشونم

من گفتم فلانی چرا نرفته پدرشوعرشو ببره دکتر حالش خوب نیس 

گفت فلانی از همه عروسام حتا تو بهتره 

خیلیم حدی گفت 

منم گفتم وایسا ببین پیر شدی من ب دادت میرسم یا اون 

حق دارم ناراحت بشم