2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید از بابام عذر خواهی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتی اگه روش نشده باشه بگه هم باباعه نباید چشم انتظار غذا بمونه 😕😕ینی چی واقغا

خیلی رفتار زشتی هست 

اولا این چه منت زشتیه که عموتو دعوت کردم فلان؟ چقدر ادم باید خودش و مهربونیش رو از چشم بندازه با این حرفهاش

دوما واقعا بی احترامی بوده خب یه کلام میگفت غذا نمونده در هر حال یکجور میگی منتظد غذا مونده انگار تا اخر مهمونی کاسه به دست آواز گدایی سر داده

میخواسته ببره چقدر اون پیرزن خوشحال میشده میفهمیده یادش کردن براش غذا اوردن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عروس تعارف زده پدرشوهرم گفته اگر غذا هست بدین براش ببرم اینکه برنگشته بگه غذا نمونده بد بوده به نظرم 

ما دیشب مهمونی بودیم خونه برادر همسرم...

ما آخر از همه اومدیم..   

اندازه دو هفته فقط میوه و تنقلات و....   دادن دستمون 

بعد شوهرم گفت غذا هم بده ببرم غذا هم دادن دستش جلو در گفت سالادم هست؟؟؟ نوشیدنی ام مونده بیار...

یعنی این کار ها رو ما عمرررررراااااا بکنیم... 

ولی اینا به همین راحتی انجام میدن... 

این به کنار پدرشوهره با این سن و ریش سفید عقلش نرسیده خودشو واسه یه پرس غذا سبک نکنه ؟اینو ادم خونه ...

عزیز من گرسنه نبودن که منتظر بذل و بخشش اسی

این احترامه اگر میبرد که چه بهتر اگر نداشتن خب میگفت نداریم غذا خیلی کار زشتی بوده چیزی نگفته

من اگر بودم حتی معذرت خواهی میکردم که‌نمونده به هرحال رفتار ادمها فرق داره

ما موظف نیستیم برای هر کسی که نیومده غذا کنار بزاریم میخواستن بیان! ولی وقتی بحثش اومده وسط وقتی مطرح شده این موضوع بنظرم خیلی کار زشتیه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چشم انتظار غذا نبوده چشم انتظار جواب عروس بوده یک کلمه خبر دادن که غذا نیست چیزی ازش کم نمیکرد 

اصلا بحث غذا نیست ، اینکه یه سوال از کسی بپرسی ، بدون جواب سرش رو بندازه پایین و بره تا آخر مجلس هم پیداش نشه بی احترامیه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیز من گرسنه نبودن که منتظر بذل و بخشش اسیاین احترامه اگر میبرد که چه بهتر اگر نداشتن خب میگفت ندار ...

کاملا به هم میان ریش سفید متقاضی پرس اکسترا اخر مهمونی رودرواسی دار  و عروسی که تو افق محو میشه 

البته هرکس یه نظری داره نظر من اینه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

خیلی خوب جواب دادی عزیزم 

تازه شوهرت باید به پدرش توضیح میداد که غذا تموم شده بیخود هم توقع اضافی دارن ولی ببین عزیزم از اول حد و حدود رو رعایت کن بهاشون حالا که پر توقع ان ،اگر باعث کدورت بین خودت و نامزدت میشه عذرخواهی نه ولی هر وقت پدر شوهرت رو دیدی فقط بهش توضیح بده بگو اون شب غذا تموم شده بود که برای ننت غذا ندادم😤