2777
2789
عنوان

شوهرم میگه باید از بابام عذر خواهی کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم رفتارت اشتباه نبوده نیاز نبوده خانواده و فامییل اونا رو دعوت کنی حالا که کردی هیچی ولی باید به پدرشوهر میگفتی ببخشید نمونده مثلا کاش زودتر میگفتید کنار میذاشتم

استارتر عزیز

اول از همه خواهرانه دارم میگم هرگز خانواده همسرت و توی مهمونی های خانواده خودت دعوت نکن ، بدی های اینکار از خوبی هاش خیلی بیشتره ، به الان نگاه نکن بعدا کم کم مشکلاتی که اینکار برات به وجود میاره خودشو نشون میده .

دعوت کردن پدرشوهرت و خانواده شون که به شدت اشتباه بوده ، دعوت کردن عموی شوهرت فوق العاده اشتباه تر ، ببین هر چی خانواده ها کمتر با هم برخورد داشته باشن امکان بروز مشکلات کمتر میشه، ببین اگر مثلا توی مهمونی خونه مادربزرگت یکی از اقوامت یک حرکتی میکرد یا رفتاری انجام میداد که مثلا به خانواده شوهرت بر میخورد میخواستی چکار کنی؟ باید مدتها عذابشو میکشیدی و هرگز این خاطره از ذهن خانواده شوهرت پاک نمیشد و تا عمر داشتی تو سرت میزدن.

ببین الان که دعوتشون کردی سر یک غذا چه مشکلاتی ایجاد شد.

دیگه این کارو نکن ، بعدا که رفتی خونه خودت اگه دوست داشتی خونه خودت میتونی خانواده ها رو با هم دعوت کنی اما خانواده درجه یک .

به نظر من کار پدرشوهرت خیلی زشت بوده که خونه مادربزرگ شما تقاضای غذا کرده واقعا کار زشتی هست ، اونم از عروس عقدی ، همینجا متوجه باش که خانواده شوهرت بسیار پرتوقع هستن و حد و مرز ها رو نمیشناسن پس حواست و جمع کن و اصلا رفتاری نکن که به توقعاتشون اضافه بشه