2777
2789
عنوان

بابام نمیزاره با دوست پسرم برم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 92 پست
باهاش رل نزدم بخاطر همین موضوع چون میترسم وارد رابطه بشیم و بگه بیا ببینمت یبار بپیچونمش و نرم دیدنش ...

اگه عاشقت باشه نه ما خیلی وقته باهم هستیم از دوتا شهر مختلف یک بار هم همو بیش‌ تر ندیدیم قصدمون جدی هست قصد ازدواج داریم خانوادش در جریان هستن 

هیچوقت نمیبخشم اونایی که زیر تاپیک بهم اونطور اوهین کردن بدون اینکه متوجه موضوع بشن سریع قضاوت کردن ...

عریزم اصلا تو دوست پسر داری میخای بری خونش 

ب کسی ربطی داره ن 

ملت گوه خوری داریم فقط بلدن توهین کنن با زبون خوش بلد نیستن نطرشونو بگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینجا ایرانه دیگهمتاسفانه هیچ وقت طرز فکرا نمی‌خوان عوض شنب بهونه دوستات یا یکی ک پدرت بهش اعتماد ...

با دوستامم نمیزاره بیرون برم با هیچکی جز خودشو خواهرش نمیزاره برم بیرون ارزو دارم یبار منم مثل اینهمه ملت با دوستام برم بیرون اما نمیزاره 

اگه عاشقت باشه نه ما خیلی وقته باهم هستیم از دوتا شهر مختلف یک بار هم همو بیش‌ تر ندیدیم قصدمون جدی ...

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اذیتم نمیدونم قید کسیو که دوسش دارم بزنم یا بهش بگم که نمیتونم باهاش بیرون برم 

عریزم اصلا تو دوست پسر داری میخای بری خونش ب کسی ربطی داره ن ملت گوه خوری داریم فقط بلدن توهین کنن ب ...

چی بگم والا دلم گرفته بود گفتم از اینجا نظر بگیرم اما فایده نداره بدتر حالمو بد کردن 

این رابطه ها که کلا هیچ منفعتی ندارن و وقتتم تلف می‌کنی پاش رو بیخیال شو و واردش نشو ولی در رابطه ب ...

اره کلا از نظرش زن تنها نباید بره بیرون اگر نه هزارجور گند کاری میکنه و....

نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اذیتم نمیدونم قید کسیو که دوسش دارم بزنم یا بهش بگم که نمیتونم باهاش بیر ...

اگه واقعا عاشقش هستی دوسش داری بشین باهاش حرف بزن شرایطت رو توضیح بده قبول کرد که چه خوب قبول هم نکرد هیچ ولش کن حد اقلا حرف بزن که بعدن پشیمون نشی بگی می تونستم کاری بکنم می تونستم بهش برسم ولی خودم انجام ندادم 

ببین اصلا دوست پسر رو کاری ندارم من اون هیچی

دختر ۲۰ ساله باید اختیار بیرون رفتمشو لاقل تا یه تایمی داشته باشه

و حق داری

کنکور دارم اگه دیدی اینجا دارم میچرخم دعوام کن بدجوری ممنون