2777
2789

من دختر چشم ابرو مشکی تایپم بود حالا به جز ویژگی های رفتاری و..

یه دختر چشم رنگی دلمو برد

ممکنه یه معیارهایی بگیم ولی بعدا ناخواسته یکی دلمون رو ببره که شبیه معیارهامون نباشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسری که قیافش زشت باشه و مردونهپوست سبزهبا شخصیت و با مرامبا موتور مکانیک باشه😂وایییی خیلی جذابه

پسرعمو ی من مکانیکه ولی اصلا زشت نیست موتورم نداره اگه میخوای معرفی کنم خخخ

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰

خخ😂😂انشاله بهتر از اینا گیرت بیاد عزیزم تو مجردی آدم گاهی به آدمای چرت کراش میزنه سن که میره بالا ...

نه خدایی خوشگل. پدرش فوت شده رو پای خودش بوده. وضعیت مالیشونم درست آنچنانی نیست که شاسی بلند زیر پاش باشه ولی خوبه

اختلاف سنیمون ۷ سال ایناس زیاده😁

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

پسرعمو ی من مکانیکه ولی اصلا زشت نیست موتورم نداره اگه میخوای معرفی کنم خخخ

نه موتور اولويتمه😂

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

دیدمش اصن یادم رفت تایپم چی بود🚶🏽‍♀️دلمو برددد

واییی آره منم 

🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دخترمو پسر چشم و ابرو مشکیزیاد عضله هاش باشگاهی نباشه بدم میادابروهاشو انقدی اصلاح نکرده باشه که شبی ...

🤣🤣🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وااای دلم ضعف رفت حتی با خوندن این صفات😭😭🤍😂

🤣🤣🤣

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

نه ۷ سال هم آنچنان زیاد نیس انشالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه عزیزم 💗

❤️❤️

جاااان چه تایپایی همش در خواب بینید🤣

🤣🤣🤣🤣

اونی من گفتم یه شخصه 

واقعنی  بود 🥺🥲

😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم