2777
2789
عنوان

مامانای شما تو خونه چیکار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 37 پست
بیرون برم چیکار من همیشکیو ندارم آبجی . ن خاله ای ن عمو ن دایی ، هیشکی ن دوستی دارم . واقعن دارم دیو ...

پاشو تنهایی برو

کلاس برو دوست هم پیدا میکنی

خونه نباش قشنگم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پاشو تنهایی بروکلاس برو دوست هم پیدا میکنیخونه نباش قشنگم

قربونت عزیزم همیشه سالم باشی 😘💓

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاشو تنهایی بروکلاس برو دوست هم پیدا میکنیخونه نباش قشنگم

چ بگم هارمونی جان وضعیت مالی هم اکی نیس برای کلاس رفتن . تنهایی بیرون رفتنم یجوریه احساس میکنم امنیت ندارم راحت نیستم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چ بگم هارمونی جان وضعیت مالی هم اکی نیس برای کلاس رفتن . تنهایی بیرون رفتنم یجوریه احساس میکنم امنیت ...

میفهمم عزیزم شرایط واقعا سخته

ایشالا ک برات بهتریناا پیش بیاد  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

میفهمم عزیزم شرایط واقعا سختهایشالا ک برات بهتریناا پیش بیاد

از خدا فقط برام مرگ بخاه لطفا ازت خواهش میکنم

از خدا فقط برام مرگ بخاه لطفا ازت خواهش میکنم

از چه کسی هم خواستی این آرزو رو بکنه  

تا شب نشده از روز گلایه مکن  

مامان منم همین اینا خودشون زندگی بلد نیستن حالا ک ازدوام کردم از شوهرم ایراد میگیره هروقت ببینمش از شوهرم بدم میاد جدید اهمیت نمیدم حالم بهتر شده هرچی بگه گوش نمیدم و ب بابام بیشتر وابسته شدم همونی ک همینقدر ازش بد میگفت و میگه 

مامان منم همین اینا خودشون زندگی بلد نیستن حالا ک ازدوام کردم از شوهرم ایراد میگیره هروقت ببینمش از ...

من بابای خوبیم ندارم نمیدونم چیکار کنم فقط میگم خدا منو ببر ازین دنیا بسه دیگه هرچقدر زجر کشیدم ، نعمت دادی دستت درد نکنه دیگه نعمت نمیخام ببر منو نعمتایی ک بمن دادیم بده یکی دیگه من برم زیر خاک همونجا جام سرده میخابم راحت