2777
2789

۲۴ سالمه  ۶ ۷ ساله ازدواج کردم بچه نیاوردم هنوز همه که فکر میکنن مشکل دارم مطمعنم چون اوایل بهم میگفتن دیگ نمیگن که برام واقعاحرف مردم مهم نیس فقط نیازشو جدیدا حس میکنم ولی خیلی سختمه نمیدونم چرابهش فکر میکنم نفسم بند میاد اصلا میگم چرا بااین مشکلات مریضیای مختلف حال بدگرونی انصافا قبول کنید بچه های الان تفریحی ندارن تاچند سال پیش برای رستوران رفتن استخاره نمگرفتیم انقدر ک ارزون بودهمه چی😆 چیکارکنم لطفا بهم بگید بالاخره ک باید بیارم مشکل دیگمون بعداین همه سال سرد بودنه شوهرم شبا خستس همیشه منم حوصله ندارم معجون واینچیزاام اصلا کارساز نیس .. 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بلاخره که باید بیارم؟برو از مغازه بخر!

😁😁 دقیقا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلاخره که باید بیارم؟برو از مغازه بخر!

یعنی چی میگم بالاخره ک باید بیارم منظورم اینه شوهرم بچه میخاد 

دیشب گفتم تو ک یسره میگی خستم میگه دست خودم نیس خودمم کلافم ازاین موضوع  چیکارکنم پیش چ دکتری بریم؟

قرص فلوکستین ضدافسردگیه بدون تجویز داره میخوره دوروزه بجای اینکه انرژیش بیشتر شه همش خواااابه میگه خیلی خابم گرفته بااین قرص

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

تصمیمش فقط با خودته به خاطر حرف دیگران این کارو نباید کرد😑

دارم نابود میشم دیگه انقدر تنهایی کشیدم حالم بهم میخوره از سکوت خونه

اتفاقا اینقدر که بچه های الان تفریح دارن ما نداشتیم نهایتا میرفتیم تو کوچه🥲دیگه تصمیم باخودته میتون ...

پیش چ دکتری بره شوهرم برای میل جنسی‌؟

شنیدم زعفران و نحود پخته شده هر روز بخورن سردی ازبین میره

خداخیرتون بده بجای انتقاد راه حل دادین 

تصمیمش فقط با خودته به خاطر حرف دیگران این کارو نباید کرد😑

فکر کنم اصلا نخوندین متنو نوشتم برام حرف مردم مهم نیس اگ مهم بود که تواین همه سال اورده بودم‌

یعنی چی میگم بالاخره ک باید بیارم منظورم اینه شوهرم بچه میخاد دیشب گفتم تو ک یسره میگی خستم میگه دست ...

عزیزم فلوکسیتین عوارض خواب آلودگی داره دیگه 

برای میل جنسی اورولوژی و طب سنتی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

فقط از نطر مالی مشکلی نداشته باشی بقیه کارا اوکی میشه یعنی اینجور بگم پول میتونه یه مرد رو از نطر جن ...

سربازی به بعد رومتوجه نشدم 

کارمنده دیگه عین اکثر مردم حقوق معمولی خونه داریم ماشین داریم میگذره شکر پولدار نیستیم ک بگم ولی معمولیه

خداخیرتون بده بجای انتقاد راه حل دادین

فداتشم ایشالله به کار شماهم بیاد 

۷ سال ازدواج کردی شناخت کامل نسبت بهمدیگه دارید همه اوکی بود دوست داشتید بچه بیارید سختی داره اما قدرتش خدا بهت میده ازپسش بربیای

عزیزم فلوکسیتین عوارض خواب آلودگی داره دیگه برای میل جنسی اورولوژی و طب سنتی

من قدیم خوردم انرژی منو دوبرابر میکنه اینو دکتر برام دوباره نوشت خودم گفتم  چون برامن اینطوری بود گفتم شوهرمم بخوره حالا براشوهرم دقیقا برعکسه .. اگه ادامه بده عوارض خواب الودگی ازبین میره یا یاهمینه تااخر ؟ 

میگه آرومتر شدم فقط خواب الودگیش مشکله.

ممنونم عزیزم راهنمایی کردین